Världens bästa son

Jag gick sova fram till nyss, bortsätt från två tillfällen då jag matat honom! Taaaack! :)

Ny säng

Ska köpa ny säng. På söndag kör min snälla pappa mig å min lilla familj till IKEA så ska vi provligga sängar. Även om min kära man inte tycker att vi har råd med en ny säng så tycker jag att det är ganska akut. Jag kan inte slappna av i sömnen när vi har en sån liten säng (140 cm) och Theo ligger mellan oss. Är rädd att man på något sätt ska råka rulla över honom eller att han sk försvinna ner bland alla täcken eller dylik. Ska köpa en 180 cm säng. Har också haft min säng sen jag var 15 år så det känns skönt med en uppdatering. Dock ryker mina sparpengar som jag skulle haft till körkort.

Ligger i sängen å kollar på film nu. När Theo för en gångs skull sover djupt så är jag såklart klarvaken. Inte ok!

Vad händer mer i helgen? Imorgon känner jag att jag måste göra något. Har bara varit hemma flera dagar i rad nu och känner att jag blir helt slö och nästan nere av att inte komma iväg ngnstans. Åker nog med Pontus in till stan och hälsar på svärfamiljen. Så får dom gosa lite med Theo. Alla är så kära i min lilla gosse, inte så konstigt då han är den mest perfekta lilla kille jag någonsin lagt mina ögon på. Hade någon för ett år sen sagt att jag skulle ha barn idag så hade jag skrattat och tagit ännu en shot ;) men kärleken man känner är obeskrivlig.

Inte läge!

Känns som jag är på g att bli sjuk! Huvudet dunkar sönder, halsen gör ont och jag har typ slemhosta och ont i magen. Lovely efter en jobbig natt och två ensamma nätter framför mig. Önskat Pontus inte jobbade natt. Eller inte jobbade alls ;) hihi!

Jaja, ska prova få i mig värktabletter å en kopp kaffe sen måste det funka! Snälla söta lilla Tjabo va snäll mot din mamma inatt <3

Godnatt

Redo för natten! Han hat varit vaken sen kl 15 och slocknade för 2 min sen. Söt i en pyjamas från gudmormor ;) alltså min gudmor! Hoppas på att denna natt blir bättre än inatt.

Nu har jag tid för räkningar & kanske städa eller laga mat.

Puss!

Trött mami

Inatt har lilla älsklingen vaknat av magknip heeeela tiden. Somnar, sover en liten stund sen vaknar han å skriker för han har så ont, tror jag iaf för han vrider sig och lugnar ner sig något om han lyckas prutta. Så pigg är jag inte idag.. Men tycker så synd om korven. Önskar jag kunde göra något för att hjälpa honom.

Nu är vi på väg till Bvc. Första gången helt själva. Ska kolla så hans navel är bättre då den var väldigt röd och irriterad förra veckan. Men jag tycker att den ser bra ut nu :)

Hoppas han är lika däckad när vi kommer hem som han är just nu. Isf ska jag också passa på att sova en stund så jag orkat med nätterna.

Shoppa

Fyndade två underbara små killar hihi

Tiden...

Vart tar tiden vägen?! Om ett dygn blir Tjabo 3 v! Herre Gud! Denna vecka som passerat har det hänt mkt. Vi blev hemma själva utan Pontus första gångerna, åkt till Astrid Lindgrens för Theo hade svårt med andningen, varit på Bvc första gången (han var då 56,5 cm lång och vägde 4525! Vilket innebär att han vuxit 4,5 cm å ökat i vikt med 600 g på 2,5 v), åkt buss själva första gången, upplevt flera timmar av skrik när nästan inget är bra och också haft världens underbaraste tid ihop <3

Tänk vad snabbt en annan människa kan komma att betyda ALLT för en!

Ikväll skrek han nonstop i flera timmar och nästan hela bussresan hem från pappa. Strax efter Vallentuna somnade han utmattat i min famn men vaknade och skrek hela vägen hem sen när vi gick av bussen. Nu ligger han så sött och sover i sängen med mig. Undrar varför jag vaknade nu? Weird...

Juste, han har fått hormonprickar i ansiktet och kan sen åtminstone en v tillbaka vända sig från rygg till sida, han blir jättearg för han inte kan hela vägen till rygg. Och idag ålade han sig fram hemma hos pappa (morfar) första gången!!!! Bara upp med huvudet så kryper ungen! Stolt mamma!

Min lilla nisse

Kvällsmacka

Haha ett experiment! Mörkt surdegsbröd med lätta, avokado, gräddfil och kräftstjärtar samt lite salt och pepparmix! Blev faktiskt gott! Är lite korkad bara som får i mig det när Pontus ska komma med mat han köpt. Glömde! Haha! Aja får passa på att äta när jag kan för det glöms lätt bort på dagen när man har en liten att försöka göra nöjd. Har ett jobb dygnet runt som jag älskar!

Puss!

<3

Tack för alla fina kommentarer :) är orolig hela tiden, mest nattetid dock. Men kan slappna av mer nu iaf!

Du ä, min lilla gnällbebis, är så underbart söt när du sover <3

Värsta natten i mitt liv

Igår kväll kollade jag och Pontus på tv så hör jag att Theo vaknat så ska gå för att kolla till honom. När jag kommer in i sovrummet ser jag hur han ligger och nästan krampar. Han slår och sparkar omkring sig och försöker andas men får ingen luft. Hans ögon är helt uppspärrade och han är helt röd över helt kroppen. Jag sliter i panik upp honom ut sängen och upp med honom på axeln och då äntligen får han luft. Han börjar gallskrika som han aldrig skrikit förut. Detta händer 3 ggr till på kvällen så vi ringer sjukvårdsupplysningen och blir tillsagda att åka in på en gång. Vi ringer taxi och åker till Astrid Lindgrens barnsjukhus. Theo blir undersökt av en sköterska och sen får vi ett eget rum där en läkare kommer efter 20 min och kollar till min lilla älskling. Allt såg bra ut. Det som hänt var troligtvis att han fått upp spya i munnen och då stängs som ett lock över luftstrupen. Så på något sätt har det tagit ett tag innan han lyckas få luft.

Natten var hemsk! Tänk att en sån liten parvel kan skrämmas så mycket. Har gråtit hela kvällen igår och hela dagen idag. Min kära pappa kom förbi med en liten sensor som man sätter på blöjkanten som piper om barnet inte andas på 15, 18 eller 20 sekunder. Nu kanske man kan få en en någorlunda bra sömn. Annars är man så orolig så man sover väldigt lätt för man är rädd för vad som kan ske.

Hej Lotti och välkommen till livet som mamma. Orolig 24/7. Men oj vilken kärlek man känner. Vet inte vad jag skulle göra om något hände min lilla lilla älskade son!

Ensam

Imorgon är jag själv med Theo för första gången. Dags för pappa Pontus att börja jobba igen. Kommer bli skrämmande. Jag ska också åka själv med honom till Täby centrum för en kontroll på Bvc. Är nervös! Men kommer nog gå bra :)

Dessa 2,5 v med min nya lilla familj har varit underbara. Trots mycket blandade känslor har vi sakta men säkert börjat hitta vår väg till vardagen. Pontus är världens finaste pappa till Theo och världens finaste kille till mig. Är inte svårt att vara stolt över honom. Jag älskar mina två killar så mycket!

Nykär?

Japp.. Pirrade i hela mig när man såg sin nyklippta och nyrakade fästman <3 åh!

Secret mission

Iväg på hemliga äventyr med lilla familjen :)

Återhämtningen

Har 2-3 kg kvar till startvikten, känner dock att jag måste gå ner mera.. Magen...ja, denna mage. Känns som den kommer va slapp för alltid, känns så för att jag tror att den inte drar ihop sig lika bra när man fått så mycket bristningar som jag fått, men vad vet jag? Magen har, enligt mig, sjunkit in hyfsat, men det kanske känns så för att jag är så van att se min STORA gravidmage :)

Här är kort på magen prick 2 v efter förlossningen. Mammas kille är 2 v nu. Känns som han funnits hos oss för alltid. Vad gjorde man innan man fick sin lilla Tjabo?! <3

Förlossningsberättelse?

Känner att jag vill skriva en så alla som undrar kan gå in och läsa, men framför allt så jag kan gå tillbaka och läsa allt. Känner dock att orken till det inte finns just nu. Har massor att göra hemma, som jag aldrig gör sen en bebis att mata, byta på, gosa med eller sniffa på <3 är sååå upp över öronen fylld av kärlek till den lilla bebisen <3

Redan kaxig bajare?

Theodor somnade i min famn igår å efter en stund la jag honom bredvid mig i soffan och lyfte lite på hans filt för att känna efter att han inte var för varm, och möttes av denna syn! Haha!

Besök!

Har haft en kollega med fru hör idag samt största syster med troll-Anton.

Lilla Tjorven är ju så bortskämd! Får massa fina presenter hela tiden. Tack så mycket alla fina människor för allt fint <3

Nu ska jag tigga till mig massage från mannen då min rygg pajat. Sitter nog dåligt när jag ammar.. Sen ska jag mata min son och sen ska vi sova. Imorgon kommer svärfamiljen så Theo får träffa sin faster och gammelfarmor för första gången :) roligt!

Fick btw ett städryck ikväll. Städade effektivt i kanske 2 h och lagade sen mat till oss. Helt underbart med min vanliga energi igen! Hoppas det håller i sig bara :)

Juste! När min käre lilleman ligger på rygg så vänder han sig till sidan.. Han försöker också krypa men huvudet sätter stop för det.. Då blir han frustrerad och börjar skrika. Sötnos! Tycker han är ovanligt stark för att inte ens va två v! Mammas kärlek <3

Mr sleepy baby

Fick sova fram till 9 imorse! Bara varit uppe vid 3 och 6 för att mata hungrig kille :) sen ringde mamma å väckte oss så matade Tjorven igen och nu ligger han mellan mig och Pontus och leker starke Adolf och snuttar på den fina nappen :)

Kraften

Vilken ork och kraft man har! Förr skulle jag aldrig orkat hå upp flera ggr/natten för att trösta en ledsen liten kille. Men det är som pappa säger, man orkar för man vet att man måste! Jag gör det mer än gärna och har endast en gång känt att jag nästan somnat av trötthet men annars går jag gladeligen upp och matar och gör min lilla kille nöjd. <3

Bild på en liten Theo som inte alls gillar det pappa säger till honom, haha!

Som far & son

Vaknar upp och ser dessa två bredvid mig i sängen. Haha undrar hur lätt det blir för Pontus att återgå till arbetet och slita sig från oss. Jag hade inte klarat det så lätt iaf. Sen blir det en utmaning för mig att själv ta hand om Theo. Fasar lite för hans skriktimmar han har varje kväll/natt, men det ska nog gå bra. Han är ju så otroligt söt!

Idag ska vi försöka oss på att åka till Täby c. Är så glad för om han skulle börja gråta för han är hungrig så har dom ett amningsrum där! Hur bra är inte det?! Så börjar han gallskrika efter mat är det max några min dit. Det är något alla köpcentrum borde ha. Varför? Jo, för att det finns så många som blir äcklade och tar illa vid sig vid offentlig amning, samt att JAG inte har någon större lust att sitta och flasha hela tutten bland massa människor. Sånt är jag inte bekväm med!

Otröstlig

Min älskling bara gråter och gråter. Skär i hjärtat! Inget är bra nog.. Eller nu är han lite lugn när pappa bär runt på honom.. <3

Jag är lyckligt lottad

Bilden

Dagens plutt!

I byxdräkten från Rebecca och body från mamma.

Familjetid

Idag är första dagen sen Theo kom till världen som vi bara ska umgås ensamma, familjetid! Ska bli så mysigt. Måste också skicka in försäkring på vår lilla son och hans namn till Skatteverket.

Måste också skicka in kvitto till sl för att få pengar från deras resegaranti.

Nu ska vi vila lite mer. Tjorven somnade vid 3 inatt så inte så mycket sömn för mamman i huset!

En vecka <3

Kl 23.28 ikväll blir min lilla kärlek 1 vecka gammal! Tänk att man redan lärt känna honom och det känns som han varit hos oss väldigt länge!

I början när han skrek blev jag förtvivlad för att jag inte visste vad han ville. I dagens läge är han världens sötaste bebis som äter och sover mest hela tiden. De få stunderna han är vaken är han med väldigt mycket och ska iaktta allt. Sina egna händer är såå roliga att kolla på :)

Ja det var väl lite om min kärlek. Ska skriva en förlossningsberättelse, tror jag. Rebecca önskade det men är det annars efterfrågat? Kommer ihåg allt ganska suddigt så måste sitta med Pontus isf och fråga honom massa..

Idag kommer farmor och farfar hit för att hälsa på oss och efter det kommer Ralfi och Rebecca :) ska bli kul då man inte sett dom på alldeles för länge!

Finbesök

Idag kommer bästa vännerna till mig och Pontus på besök. Åh, man vill verkligen visa upp sin lilla älskling. Har man aldrig varit stolt över något tidigare så är man det nu. Min fina fina Theo som bajsade på pappa 2 ggr och kissade en gång under ett blöjbyte <3 ;) Haha

Haha älskling!

Pontus står och byter blöja på Theodor. Jag - går det bra? Pontus - Theo och jag har grabbkväll ock vill inte att du ska störa!

Nej nej ;) ha så kulen bajsblöjan!

Napp

På bb sa dom att om man ska ge bebisen napp så ska man ge det när dom är ett par v för att inte förvirra till det med amningen. Våran lilla prins har sedan första dagen skrikit hela nätterna och velat snutta på bröstet hela nätterna så idag provade vi ge honom nappen efter att han började skrika efter jag ammat honom och han tog den! Han har inte helt fått in tekniken utan måste snutta en stund innan han får den att stanna i munnen utan hjälp. Så skönt att slippa frustrationen som uppstår när han bara skriker och är otröstlig.. Våran lilla kärlek <3

Aktiv?

Känner inte att jag har så mycket tid att skriva längre, kommer väl när man väl kommer in i vardagen men just nu är sömnbrist mitt förnamn, har lite mig själv att skylla då lilla Theo sover så kan jag stå och kolla på honom hur länge som helst. Är helt kär i min lilla kille <3

Kärlek

Hemma <3

Tack för alla fina gratulationer alla söta människor. Att få barn visar en hur riktig lycka känns. Han är det enda man vill kolla på. Kan inte slita blicken från honom. Hade honom sovandes på bröstet i 3 h inatt och vaknade i morse av hans lilla knorrande läte.

Äntligen är vi en familj. Jag och mina två killar. <3

Bebis är här!

5/3 23.28 föddes en liten kille som va ganska stor. 52 cm och 3910 gram. Jag är helt förälskad!

Bf + 9

Alltid lika kul att inte kunna sova pga halsbränna. Blä... Är toanödig heeeela tiden också på nätterna. Men what to do?

Hon försvann!

Oj vilken nörd jag är men YES!! Hon åkte!

Kollar halvt på karatefylla och spelar wf. Ska väl sova snart. Va sjukt trött men blev pigg när jag la mig. Typiskt!

Jag lider nog av bakfeber! Så fort något är klart vill jag göra något nytt! Vilket jag dock inte kan för då har jag redan rört mig allt jag kan för en dag. Får ju ondare för var dag som går och trycket neråt är enormt! Inte skönt. Men gör mig mentalt redo för en igångsättning... Trots att jag inte vill det, barnet kommer iaf ut fler eller senare, troligtvis senare...

Godnatt alla!

Puss

Resultat

Såhär blev några av bullarna, medan andra glömde jag inne med min gravida vattenhjärna. Men gott blev det! Gjorde de flesta vanilj och några kanel :)

Såg på Denises blogg ett recept hon själv kommit på på kladdiga brownies, dom såg sinnessjukt goda ut. Men jag skulle nog servera dom som efterrätt med varma hallon och vaniljglass.

Märks det att jag har ett enormt sötsug just nu?! Som sagt, skärpning med det när bebben kommer. Så fort min kropp läkt någorlunda så är det barnvagnspromenader som gäller!

Big Brother!!! Vem ska ut?! Jag tkr Jessica. Blir irriterad hemma bara hon öppnar munnen!

Vaniljbullar

Skulle ju bakat igår men när jag skulle sätta igång var klockan för mycket och Pontus familj kom hit. Så nu är bakningen i full gång! Degen jäser, mannen sover och jag ska röra ihop vaniljfyllningen till vaniljbullarna medan jag lyssnar på musik.

Det här receptet ska tydligen vara enkelt och ge saftiga bullar :) Torra bullar är bland det värsta som finns. Här är receptet om någon annan vill baka!

Lånat från den här bloggen

Saftiga vaniljbullar               ca 50 stycken

50 g jäst
150 g margarin
5 dl mjölk
½ tsk salt
1 dl strösocker
ca 14 dl vetemjöl

Fyllning
200 g margarin
1 dl strösocker
1 msk vaniljsocker

Smula ner jästen i en bunke. Smält margarinet, häll i mjölken tills det är fingervarmt. Blanda sedan ut det med jästen tills den har smält. Rör sedan ner socker, salt och nästan allt mjöl. Låt degen jäsa 1 timma. Rör då ihop fyllningen.
När degen jäst klart ska den knådas smidig på ett bakbord och därefter delas i 4 delar. Kavla ut varje del avlång och platt, bred på fyllningen, rulla ihop och skär i lika delar. Lägg bullarna med snittytan uppåt i formar. Pensla med uppvispat ägg och garnera med lite pärlsocker.
Grädda varje plåt i ugnen i 250 grader i ca 5-7 minuter.
Lägg sedan upp  på ett galler och låt svalna.

Tillägg från mig själv... Smöret ska vara rumstempurerat till fyllningen så att det är mjukt nog att röra ihop allt.

Dessa vattengropar!

Lyckats sitta konstigt så jag har fått en grop i foten också, för dom är så vattenfyllda! Helt stört haha! Mina fötter dallrar som geleklumpar när jag går. Tur att vi inte har en vattensäng, skulle nog bara sjunka ihop med den haha!

Nu kan jag pusta ut

Nu har vi fått hjälp med lampor vid skötbordet, hallen och i köket' badrumsskåpet med belysning är fixat, barnkläder tvättade och vagnen hämtad. Spjälsängen är monterad och bäddad med nytvättade sängkläder. Lägenheten är städad, vi har storhandlat och frysen är full med fika. Ända som saknas nu är att pappa ska komma hem till oss så känns allt helt bra och förmodligen (läs förhoppningsvis) känner McBaby det på sig och kommer komma då. Fruktar ju som sagt för igångsättning.

Idag har svärfamiljen (förutom Linda) här och dom hjälpte oss med alla lampor samt åkte med oss och storhandlade och åt middag med oss! Jättemysigt och gott! Har haft en bra dag med energi idag igen! Tror min kropp är trött på att va gravid nu.

Ska kolla på sing a long med Pontus och snart sova. Är trött nu efter en bra dag.

Puss

Bf + 7

Nu vill inte riktigt blogg.se appen fungera som den ska...

Jaja, ska baka vaniljbullar, diska och vika tvätt nu!

Pappa tror att jag kommer bli en bullmamma haha!

Höres senare :) trevlig lördag på er!

En bild på magen i v 42 som jag går in i idag :)

Lite mer kort på hemmet..

Så svårt att få med alla kort när man skriver från mobilen. Det krånglar jämt..

Lite mer kort på hemmet..

Så svårt att få med alla kort när man skriver från mobilen. Det krånglar jämt..

Hemmet redo

Nu är ju hemmet iordning också för McBabys ankomst! Vill så gärna få ut lillplutten nu!!!

Stort tack för hjälpen hemma igår kära systrar och systerson! Nu kan jag va hemma utan att må dåligt av det.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2524544/images/2012/pic_192169094.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2524544/images/2012/pic_192169098.jpg" class="image">

Vatten benen

Här kommer en halvdålig bild på mitt ben.. Ser ni gropen?! Haha helt insane! Plus att jag har små, vita fläckar på benen pga allt vatten i dom!

Ett uppe med tuppen inlägg ;) vaknade första gången nu och är ganska pigg! Ska kolla på Nanny nu tänkte jag!

Puss

Bf + 6


Liten mage v 26


6 dagar över tiden. Lillfjärten lär ju inte komma innan kl 12 inatt så hur som helst kommer jag gå MINST en vecka över tiden.

Som jag känner mig just nu önskar jag inte ens min värsta fiende. Jag kan knappt resa mig själv, än mindre ta på mig byxor, strumpor eller dylik. Pontus har hjälpt mig med byxorna idag och min äldsta  syster har rrakat mina ben och målat mina tånaglar. Det är ganska komiskt men man känner ju sig så blottad och riktigt hjälplös, det är en känsla som ingen kan gilla särskilt mycket. Att inte ens klara vardagliga saker. Känner mig så tung nu så mina vattenballong ben bara skakar när jag ska resa mig upp ur soffan. Är så extremt vattenfylld så jag aldrig sett på maken. Jag ska se o ´m jag kan lyckas ta ett kort på hur stor grop jag kan få i mitt smalben om jag trycker ner ett finger. Benen har ungefär samma konsistens som en tempurmadrass om ni vet hur dom känns?

Har konstant sammandragningar. Inga som känns särskilt mycket utan bara spänner i magen. Är nr 2 nödig nästan hela tiden även om det idag inte är lika extremt som igår. Jag har också mensliknande smärtor som började smyga sig på igår, höll på så i en vecka för någon vecka sen men lugnade seda´n ner sig... Och jag svettas som en galning.

Tror på riktigt att sängen kommer braka på min sida snart för jag väger ju typ 500 ton! Usch och fy för de sista dagarna alltå! Men vet ni? Inom 8-9 dagar är jag MAMMA! Tihi!

Kommer slänga upp en bild imorgon på hur magen är i v 42 som jag går in i då. Så får ni se om ni tkr den blivit större eller om den sjunkit ner mera eller ser likadan ut :) Bebis blir ju större för varje dag vilket i sin tur innebär en större bebis att få ut genom... ah ni vet...

Ska kolla på Big Brother nu!

Puss och godnatt! Skriver kanske mer ikväll om jag inte kan somna men har varit igång mer än vanligt idag trots jag inte gjort så mycket, så jag är helt slut!

Barnarbete!

Eller vad säger ni? ;) hans mor storstädade hela lägenheten och lillasyster hjälpte också! Och lilla Anton haha! Världens sötaste energimaskin!

Bill & Bull

Nu är dom här och fixar med badrumsskåpet! Dom är som Bill och Bull! Avslutar typ varandras meningar och verkar ha kul på sina arbetsdagar ihop! Så ska de va! Jag blir helt fnissig av att sitta och kolla på när dom jobbar!

Första dom sa när dom kom in va "ingen unge än!" haha!

Jaja! Snart kommer min äldsta syster med son och yngsta syster med pojkvän! Vi ska äta lunch ihop och jag ska få hjälp med att raka bort vinterpälsen på benen! Känner att jag för en gångs skull har lite energi! Har fixar iordning bordet i vardagsrummet, kört igång en maskin disk och gjort rent spisen samt samlat ihop all smutstvätt till en hög ist för att ha det utspritt över hela golvet i hallen!

Imorgon kommer svärföräldrarna hit på lunch och så ska vi till Willys och storhandla! Vuxenpoäng :)

Hihi här är en bild på min systerson som jag tycker är världens sötaste men på detta kort ser han ut som en mini kopia av Ove Sundberg hahaha! Det får man absolut inte säga till hans pappa som inte alls tyckte liknelsen var rolig medan jag tycker att det är hysteriskt roligt!!

Badrumsskåp

Skrev ju förut om alla fel denna lägenhet har.. Idag kommer dom å ger oss ett badrumsskåp! Så nu kommer vi äntligen ha ljus i badrummet efter ca en månad i mörker! Vi har visserligen haft värmeljus som är mysigt men man måste ha en lampa också!

Har precis duschat och ska äta frukost :)

Äckligt! Ursäkta mig men...

Läses på egna villkor!

Jag har varit helt upp & ner i magen! Har varit och gjort nr 2 kanske 10 ggr idag och så fort jag satt mig i soffan igen så känns det som att jag måste springa igen. Är det, plus mitt illamående inatt, kanske ett tecken...? Vågar knappt tänka tanken. Har börjat planera att med hjälp av Alvedon kanske gå på bio på lördag eller söndag med Pontus. Blir förmodligen sista gången på väldigt länge. Min kropp pallar inte det alls egentligen men jag vill ändå göra det med honom. Och med hans hjälp bör jag klara av det om vi går i Täby. Kanske...

Jaja, kolla klart på alla patetiskt underhållande människor i Big Brother och sen sova tills min kärlek kommer hem vid 6 imorgon bitti.

Puss!

Finsk ostgrillkorv med stuvade makaroner och röd paprika

Det blev min middag ikväll. Korven är köpt i finland och stuvade makaroner är jag helt såld på. Vilket är toppen då jag måste få i mig mjölk för bebis skull och jag dricker inte mjölk, tycker verkligen inte om det förutom i stuvade makaroner, risgrynsgröt eller oboy! Till det åt jag en halv efterlängtad röd paprika. Fick sånt konstigt sug efter det i helgen när jag sov hos pappa. Jättekonstigt.

Jaja, ska äta upp sen kanske gå lite i trapporna i lägenheten... Jag vill ju så gärna få ut denna lille bebis! Komsikom!

Nu ska ungen ut!

Har läst att ananas och vindruvor kan sätta igång förlossningen. Frågade också min BM som genast svarar "ligg med varandra". Det är väl det absolut äldsta tipset.

Känns som den kan komma när som. Har ett sånt fruktansvärt tryck och stickningar neråt. Är så trött nu på att hela tiden ha så ont så tårarna aldrig är särskilt långt bort.

Ska kolla på film nu och äta vindruvorna, ananasren och dricka Loka citron!

Kanske baka ikv. Lite utav en craving...

Illamående

Har mått så himla illa sen jag vaknade inatt. Vet inte varför... Hoppas innerligt på att det inte är någon magsjuka! Har dock inte spytt men mår verkligen extremt illa. Och förlåt alla mina nära å kära men min telefon har jag på ljudlöst, därför jag inte svarar. Försöker sova på dagarna då jag är uppe stor del på nätterna.

Ska strax knöla ner mina ballonger till fötter i ett par skor och masa mig till barnmorskan. Bara det är en ansträngning i den grad att jag kan ligga med otroliga smärtor resten av dagen...

Hördes senare! Puss

Åh åå vad det e skönt å va naken

Tror nästan jag skriver i sömnen. Varit vaken ett tag men ändå inte riktigt.

Har massa halsbränna nu på slutet. Oskönt! Önskar min man va här. Men om 2 h så!

Får inte ut nå vettigt från mig så ska försöka somna igen. Godnatt!

Puss