Forts. var tvungen att springa iväg innan

Han sa hur som helst till mig att OM det finns ett litet barn och OM barnet är helt frisk så behåller vi.

Mina hormoner just nu lever ju loppan! Börjar gråta minst 3 gånger om dagen. Usch! Men vad gör man inte? :)

Man ser tydligen inte på vaginalt ultraljud att man har ett foster eller något täcken på det försen man är i v 6 läste jag någonstans så jag ska inte oroa mig. Ska heller inte gå runt och hoppas alltför mycket då det är en stor risk för att få missfall. Hoppas inte!

Detta har gjort att jag tagit tag i mitt liv. Jag ska börja plugga i oktober, till barnskötare. Passande va? :) Jag ska också försöka att ta körkort innan, då det verkligen underlättar med ett körkort när man har en liten att ta hand om också.

Det var väl allt för idag. Ska äta upp min frukost och åka min väg mot väsby, mot mina fina vänner :)

 

Gynekolog idiot

Har varit så mycket krångel fram och tillbaka - fick veta för ca en vecka sen att jag är gravid. Ringde då till mödravårdcentralen för jag ville veta hur långt gånget det var. Hade också mycket hemma att stå i, t ex ta det stora och mycket komplicerade blestutet med min sambo om vi ska behålla eller inte. Jag fick sagt till mig att jag skulle ringa en gynekolog eftersom de på mödravårdcentralen inte kan se sånt så tidigt då de ej har utrustningen. Gick då till gynekologen, hon hittade inget foster!? 5 positiva test... Vad är felet? Hon sa efter undersökningen att hon bokade in en tid för abort ÄVEN fast vi hade berättat att vi inte visste hur vi skulle göra, om vi skulle behålla barnet eller ej. Detta upprepade hon ett antal gånger. Jag sa åt henne att avboka.

Gick iväg och lunchade med min sambo. Brast ut i tårar. Blev helt förtvivlad för under dessa dagar hade jag nästan helt ställt in mig på att ha ett litet barn.

Jag är med barn

Är lite off just nu. Fått veta att jag är med barn. Vet inte hur allt blir. Kommer nog iaf att ligga lågt här en stund tills allt löst sig hemma då min sambo inte alls vill ha barn. Och jag vill inte ha det om han inte vill, dock vill jag ju ha det! Klyven

Bara komma utanför hemmet hjälper

Kommer maan bara ut och gör något av dagen betyder att man är rätt aktiv. Ska iväg och spela minigolf. Jag ska vinna :) Ska tänka på matintaget idag. Ätit en bra och stadig frukost sen ta lite mindre kolhydrater och mindre portioner. Efter midsommar ska jag försöka mig på en hård en månadsdiet. Ska tydligen tappa 14-20 kg på en månad! Kombinerar med träning. Wish me luck!


































Bild lånad från google

Träna!

Tänkte träna lite på mitt band idag. Känner att jag bara måste vakna till liv först. Är fruktansvärt trött. Hoppas jag orkar 30 min. Måste försöka lite innan midsommar. Och sen såklart efter också!


Bild från lånad google

Hemskt ytligt bekräftelsetips

Gör dig så snygg du kan, gå ut på ett ställe där du vet att du kommer känna dig snygg, ta några öl, låt ölen hjälpa dig att få självförtroendet att lysa genom dig och njuuuuut!

Tuttar uppåt, ja tack!

Jag väger som sagt inte lite.. Som de flesta då vet behöver jag hjälp med att hitta något stabilt som hjälper mina två bomber att trotsa tyngdlagen. Jag har nämligen haft turen att få stora bröst i takt med att min vikt ökat..

Två bilder kommer här, ena på hur min fina BH är på, den är underbar och väldigt dyr.. den andra bilden är på hur de ser ut med ett linne över.




Färga håret

Har alltid haft nästan vitt hår. Nu äntligen har jag färgat håret, eller snarare rötterna då jag helst vill att mitt superblonda hår ska växa ut så hela mitt hår kan bli en underbar guldfärg med möjligen några blondare slingor i, så man får en fin nyanst ni vet :)

Gärna något i stil med underbart fina Lindsay Lohan innan hon flippade



Ha en underbar lördag alla :) för det ska jag!

 

Kallelse till läkaren igen och osund mat

Är besviken på mig. Har ätit pommes idag. Blir dock ganska svårt när man arbetar med skräpmat.



Har inte tränat heller. Har dragit på mig en förkylning. Känns som att jag är sjuk hela tiden. Har också fått ännu en kallelse till läkaren. Jag ska dit på magnetröntgen. Var nyligen på skiktröntgen och har blivit ditkallad igen. Betyder det att de har hittat något de vill undersöka närmare eller att de bara vill vara noggranna med att jag är helt frisk?



Undrar lite. Jag bli smått hysterisk och tror alltid det värsta. Jag tror att jag har canser eller liknande. Har ont i mina äggstockar hela tiden också. Usch.

Snart snart snart är jag förhoppningsvis förlovad också :D yeah!

Tonfisk och äggsallad till frukost

Sov ganska länge idag men sen så är jag ju ledig också! Började min morgon med att göra en supergod tonfisk och äggsallad. Mättande och nyttigt!



Nu ska jag försöka slå mitt rekord på bandet. Klarar jag mer än 30 min/200 kcal. VILL ju bli smal!!!

Vi hörs senare :)

Komma igång med livet igen

Jag ska verkligen försöka ta tag i mitt liv nu. Jag måste gå ner i vikt nu. Klarar inte av att utseendet ska vara en del i hur mitt liv kommer se ut. Känner mig rätt duktig som gått en powerwalk i 30 min. ätit nyttigt idag. Finns en på mitt arbete som gått upp väligt mycket i vikt på en väldigt kort tid och folk snackar så illa om henne. Jag är större än henne så då lär de väl prata om mig med. Ska bli smal.

Mitt mål är att gå ner till att väga runt 60 kg. Lyckas jag så ska jag belöna mig med ett bröstlyft! Man måste ha ett mål som man kämpar för. Jag ska klara det! wish me luck. Startvikt 77 kg.