Kär

Kanske var jag bara i någonslags uppförsbacke igår. Idag är jag gla igen. Och sådär mysigt kär. Pirrar i mig när jag tänker på att jag får ligga i sängen och mysa med honom ikväll. Min kärlek. <3

I hans armar

Rätt som det är kommer jag på mig själv med att sjunka in i minnesbilder från förr. När hans familj var bortrest och jag näst intill tvingade honom att ägna en bråkdel av sin tid med mig, tjejen som han hade fallit för så handlöst för bara något år sedan. Hur kommer det sig att samma kille, som bara hade ögon för mig, gjorde valet, det värsta val en kille kan göra mot sin flickvän, att ha sex med någon.. Tar jag bara upp detta nu för jag är nere? Eller är det så att det alltid kommer spöka hos mig? Kommer jag någonsin kunna ha ett förhållande utan att ha tankarna om att han kommer välja att vara med en bättre än mig, om han får chansen? Usch. Orkar inte

Lämna eller bli lämnad?

Är det inte lite så det är? Lämna eller bli lämnad. Alltid i alla relationer... Jag vet faktiskt varken ut eller in just nu. Igen. Som vanligt. Som förr. Som nu.

"Då kanske vi ska göra slut då, du litar ju ändå inte på mig!"

Jag vill bara skrika ut allt jag har inom mig. All press från alla. Jag som så gärna ville bevisa att det faktiskt gick att lita på honom igen. Jag gör ju det!!!! Eller...? Jag vet inte. Vet bara att det gör ondare i mig än ord någonsin kan beskriva. Inte alltid men ofta. Sällan? Ibland? Ja, ibland. Men alltför ofta för att jag ska orka med det eller bara kunna ta det med en nypa salt.

Det är inte bara otroheten som spökar för mig ibland utan allt. Mig själv. Så mycket jag undrar om mig men tar mig aldrig tid att undersöka. Kan jag bli gravid? Vill jag någonsin ha barn? Kan jag se mig med en familj? Kommer jag alltid bo i lägenhet? Hur ser mitt liv ut om 10 år? Allt kan ändras så drastiskt! Lever jag ens om 10 år? Jag vet att ganska mycket som borde vara naturligt för kvinnokropparnai nte stämmer överens med min. Vad är fel? Frösöker jag tvinga undan alla problem istället för att ta tag i dem? Ja.

Fick hem presentkort :)

Fick nyss hem mina presentkort på 300 kr. satt lite lagom fint :) kan använda de var som helst, nästan ;)

Vad gör jag nu då? Sitter och äter och kollar på biggest looser. Härlig kombination :D finns så många som är så otroligt duktiga och verkligen har motivationen och viljan, och framför allt tiden till det... men inte jag? Jag förstår inte hur alla får saker att gå ihop. När jag väl är ledig är jag näst intill medvetslös med världens spänningshuvudvärk.. Hello! MY NAME IS LOTTA AND I'M A WORKOHOLIC! som ändå alltid lyckad ha en massa skulder!?!?!?!?


GAAAAAAAAAAAAAH make me rich bitches!

Därför är det babyBOOOM i min ort

Just nu är vääääldigt många jag känner gravida eller har nyss fått barn. Jag har kommit fram till att jag tror jag kan veta en orsak till det. BUSSARNA!



Jo, det är som så att denna lilla komun har inte så bra med pengar och kan då inte köpa finare bussar som grannkommunerna har. Bussarna här är ungefär som att sitta på en vibrator så det är ju inte konstigt att alla ungdomar blir otroligt upphetsade och går hem och gökar som kaniner, därav ploppar det ständigt ut en massa barn :) tadaaaaa

over and out, see you later aligator

Har en hemlis =)

Jag vet en liten hemlighet. Älskar allt som har med alla att göra, vill veta allt. Om jag ser två stå och prata på jobbet så kan jag gå fram och lyssna och fråga vad de söger. Är för nyfiken för mitt eget bästa. men kan inte säga än.. det får tiden snart visa. men jag finns här och stöttar :)

Hur har er helg varit? :)

Alkoholen förstör SÅ mycket

Jag vet att man under hela livet fått höra hur dåligt det bli om man dricker. Dock har jag inte märkt av detta försen på senare år.

Nu i helgen spårade väldigt mycket. Folk blir slagna av någon som står en väldigt nära som annars inte skulle lägga hand på en osv. Vill inte gå in alltför detaljerat, men vet man att man inte kan dricka utan att det blir total stop i hjärnan, så snälla, låt då bli!




Jag skulle lätt vara för livstid för bl a rattfylleri.

usch!

Helgen är finally över. KAOS KAOS KAOS. Är helt veck.

Är arg på mr sambo också... urk


Godnatttttttt

Poker

Kommit hem till mitt barndoms hem nu. tänkte spendera natten här. ibland känns det som att saker inte är riktigt som i den dröm jag önskat att de vore, som att min lilla bubbla spricker.. men men

ska spela lite poker. livet är faktiskt ganska likt poker, satsar man inte kan man inte vinna, men man kan också förlora allt och lite till....

Piller?

Frågan är, ska man våga beställa piller eller ska man vara gammaldags och kriga sig ner? Det är frågan. Vill ju så väldig gärna. Vet vänner som testat piller, de fungerar tydligen väldigt bra men är inte det lite som att gå på droger? :s jag prövade förut, när jag gick första året på gymnasiet. Kommer så väl ihåg det. Rasade i vikt och kändes som att det inte fanns något som jag inte kunde göra. Nu, några år senare läste jag att de innehöll ett ämne som påminner starkt om amfetamin. Inte konstigt att jag hade ork till precis allt! Detta är nu olagligt i sverige. Det andra alternativet är att vara ute och motionera och helt enkelt bränna mer än man tillför, dock utan ätstörningar. Men känner varken att jag har ork eller tid för det... Vill ju kunna vara snygg också... :( sadface

Nada respekt!

Finns en person på mitt jobb som jag totalt tappat respekten för. Hur ska man kunna jobba med någon som skäller ut mig för små saker men gör exakt samma sak fast tusen gånger värre? Är det bara jag som suger på att ta emot kritik eller är väldigt många helt bakom flötet??? Känns som alltför många människor går runt och det är tänt men ingen hemma!

Angryface

Porrigt!

Igår fick jag mina efterlängtade skor! Design by Kenza! Underbart fina, svarta med två dekorativa gragkedjor på sidorna, kunde inte låta bli att gå runt med dom på mig i lägenheten ända tills jag såg grannen vara ute på valkongen mitt emot min, då kom jag på att jag bara hade trosor och bh på mig. sexigt! antar att han fick sig en morgontitt.


(om man änså hade hennes kropp..)

Ni hittar skorna här

what else is new?

viktnedgången...? Försöker ta tag i det igen nu, är en jävel på att jojobanta... tro det eller ej men läser kissies blogg och där får man faktiskt endel bra tips om hur man kan gå ner i vikt. Dock får man försöka vara förståndig och själv se var man måste dra gränsen då hennes alla tips mer klassas som enorma ätstörningar. Hur som, idag blir det nog en bra frukost, då min vetskap är att det är viktigt att få i sig ett bra mål på morgonen, sedan kanske någon sallad och en varma koppen till middag kanske? Hows that? känns som jag skulle vilja ha något mirakel. Är verkligen jobbigt att försöka då jag verkligen vill bli smal med tanke på att jag varit större hela mitt liv... är det helt omöljigt att bli smal...?

Love

MASSOR MED GRATIS! Presentkort, bio, rabatter osv!

Klicka på denna länk, bli medlemmar GRATIS! Exklusivt att bli medlem genom denna länk gör att du får 1000 poäng helt utan att göra något annat än att bli medlem! Sedan kan du vara med i massa tävlingar och utnyttja erbjudanden eller helt enkelt bara vara aktiv på hemsidan så tjänar du in en massa poäng! Bra va? Jag vet att jag hittills har poäng som jag kan växla in så jag får presentkort på ca 200 kr. Kan inte bli bättre nu när man har lite ont om pengar. Så vad väntar ni på??? :D



http://gratisbio.se/?RecruiterID=419624



Nystart på blogg och alla <3 dag

Blev väckt av min kära sambo på alla hjärtansdag. Duschade och åkte och lunchade tillsammans på ett thai ställe.

Min present till honom blev en tiger t-shirt, 5-pack svarta strumpor, noblesse, 2 vaniljhjärtan och 2 donats, då min käre Mister är en gottegris (och ändå så himla smal!?!?) själv fick jag ett par skor jag velat ha så länge jag kan minnas och sen hade han söt som han är, verkligen ansträngt sig och gjort små biljetter där det står t ex städa lägenheten, tvätta i 3 h, kli på ryggen 15 min, massage, VALFRI (gissa vad man kan ta då? ;)) och sen två st där det så fint står skrivet BOM BOOOM BOOOOOM! Hihihi!

Vad händer nu annars? Hänger på jobbet, otroligt trist att jobba natt men men, schyssta cash baby!!!!

Blev lite personligt nu, jag som tänkte vara ganska opersonlig av mig, how ever why cares?



När jag ändå är i farten, hur går det med viktnedgången? Jo, 4 kg ner. Har slarvat något enormt nu på sistone men får börja se till att komma in i rutinerna igen. Vilka bra tips har ni för att gå ner? Jag är totalt överviktig, och jag vet om det....

Godnatt folket

Välkommen till min nya blogg!