Film haha

Nu ska jag och min man kolla på not another gay movie hahaha!

Ouppskattat

Hade köpt äppelcider på ICA, städat, fixat köket och lagat mat som står färdig på bordet. Hade till å med lyckats ta en dusch för andra gången någonsin när jag är ensam med Theo. Hur som. Allt för att överraska mannen min. Det första han gör när han kommer hem är att klampa in, slänga ner ryggsäcken på golvet och frågar om maten snart är klar eller om han kan bada innan. Får man den frågan när man ansträngt sig för sin älskade trots en dålig natt med lite sömn så har man lust att nita någon. Sa åt han att gå å ta det där jäkla badet innan jag skulle bli arg. Va hyggligt irriterad. Kan inte ens sägs tack eller att jag gjort det fint eller nått. Sånt där uppskattas inte riktigt. Juste, han satte sig vid datorn också på en gång.

Vad ska jag säga? För att impa på min kille måste man se till att han får ett flak öl och se till att Bajen vinner. Det är det som gör honom lycklig. Synd bara att man ansträngt sig trots att orken inte riktigt finns där just nu och det inte ens uppmärksammas.

Fick iaf inviga den supertuffa popcorn skålen jag köpte hem igår. Ord. pris 149 kr men det var 70% i hela butiken så den kostade bara 45 kr!

Omega 3

Eftersom min käre man vägrar äta fisk så lagas det i princip aldrig här hemma så nu har jag i ett par dagar tvingat i honom omega 3 för människan lär ju ha grova brister av det ämnet! Efter att ha tjatat på honom i kanske 3 dagar så säger han själv att han ska ta tabletterna! Haha känner mig som en stolt 2 barnsmamma ;)

Morgonpigg?

När Theo väckte mig kl 7 för att äta kunde jag inte få upp ögonen men han bökade omkring så mycket och verkade ha glömt bort hur man äter så jag vaknade till och sitter nu själv i soffan och ska äta frukost och glo på TV (tyvärr kommer inget bra just nu). Mina killar ligger och sover.

Den här frukosten lär man stå sig på ett braaaa tag! Mmmmm

Myshelg

Min man har varit hemma med oas hela helgen! Igår åkte vi dock Sthlm runt för att hälsa på mamma, pappa & Pontus familj. Vi har haft jättemysigt!

Nu är jag på väg till Väsby för att träffa mamma och Catrin. Med mitt underbara minne så trodde jag att jag hade en ledig vecka typ men har visst lovat bort mig åt höger å vänster haha! Jaja.. Varje gång jag ammar Theo så känns det som att min hjärna sugs ut genom bröstet och han sväljer den för att sen bajsa ut den! De e iaf inget fel på min fantasi hahaha!

På bilden är det Theo med sin farmor :)

Morsdag

Grattis alla mammor på morsdag! Första för mig ;) fick blommor och lotter av Theo! Är nu på väg till min mamma för att uppvakta henne. Även förbi pappa en sväng för han varit som en mamma för mig och mina systrar genom åren ;)

Att ha blivit mamma är det finaste och bästa som hänt mig. Skulle aldrig byta det för nått!!!

Dagens bebis

Lilla gosingen hade på sig fina kläder från Pontus moster! Superfina!

Denna (ensamma) fredag

Fick besök av min mamma idag. Pengar på kontot = fylld kyl & frys!

Va sedan en snabbis till Väsby och sa hejdå till Maxine. Oj vad jag kommer sakna henne nu när hon åker iväg. Tur att min andra bästa kompis (Sana) är kvar i Sverige iaf.

Sitter nu hemma och känner mig lite halv nere. Pontus jobbar, Theo sover och övriga Sverige festar. Jag känner mig fruktansvärt ensam. Är inte ett dugg avis på festandet utan att alla som går ut är med massa vänner. Här sitter jag en fredagskväll och kollar på tv. Nej nu ska vi inte bli neggo.

Imorgon är Pontus hemma med oss. Skönt! Då kan vi röja lite hemma också!

Ska återgå till mitt ensamma fredagsmys.

Pusssss

Kläder

Har haft lillasyster och kusin här idag. Rensade ut 4 överfyllda påsar med kläder från min garderob igår.

Idag har varit världens seg dag. Ingen ork alls! Går upp & ner det dära.

Imorgon kommer mamma hit på besök över dagen. Vi ska också till Arninge och handla lite. Kan behövas när vi nu får pengar efter en väldigt tuff månad ekonomiskt. P fick ut en halv lön pga slarv och jag fick inte ut mycket med mina mammadagar. Men det har varit en utmaning!

På kvällen tar jag en tripp till Väsby för att pussa en av mina 2 bästa vänner hejdå. Då hon åker till Cypern och jobbar till i höst. Kommer sakna! :(

Gomiddag

Theo somna för lite mer än en timme sen. Sötisen med nya nappen!

Sitter å äter min "middag" beståendes av vattenmelon, tunnbröd och fysalis :) nu slog tröttheten till som en käftsmäll efter min effektiva dag. Jaja ska hoppa i säng strax jag med och kolla big brother så får jag gå lite mer imorgon istället. Godnatt! Pusss

Motion

Det blev bara en promenad på lite mindre än 4,5 km. Får gå mer på bandet idag framför big brother. Tycker det är så trist att gå ute själv utan sällskap. Känns som man går å går men inte kommer nånvart..

Jaja ska ta min lilla kille nu som börjar knorra lite :)

Städ

Har hunnit med massor idag! Sorterat tvätt, tvättat, rensat ut garderoben första gången på typ 4-5 år, lagat mat, fixat i köket och nu ska vi ut på en promenad, jag och Theo. Sen när han somnar för natten så ska jag vika alla 7 maskiner tvätt och om jag hinner, para ihop alla strumpor som ligger i "udda strumpornas skåp".

Tjaoooo! Bästa å gå ut innan man hinner bli seg!

Slödag

Har inte gjort mycket idag. Theo har sovit nästan hela dagen. Varit vaken kanske 3-4 h sammanlagt. Tror han håller på att bli hängig som Pontus som har feber och ont i halsen. Han har nämligen varit lite gnällig idag mellan alla leenden. Skruttisen...

Vi åkte till arninge och köpte blöjor. Dagens äventyr. Är helt slut idag.. Men har ändå massa måsten så ska sätta på kaffebryggaren och börja fixa och dona lite här hemma. Får panik när det är så stökigt jämt..

Sådan far sådan son

Tom

Är tom på ord just nu. Skulle vilja skriva hur mycket som helst för att skriva av mig men då kommer jag hänga ut någon och det är inte min avsikt. Men det är stört hur grundlurad man kan bli!

Aa fast nee

Tror inte det va!

Unge <3

Idag ville min pärla sova till 05.30! Oj va skönt att vakna då...nooooot! Jaja, kommer väl bättre morgnar, annars får jag börja sova middag med Theo. Han somnar om nu..

Idag ska vi till svärmor å svärfar :) Pontus lillasyster fyller år i dagarna så hon ska firas! :) sen ska vi bara hem å ta det lugnt.

Puss

Världens bästa Pappa

Idag ska vi hem till pappa på middag. Världens bästaste som kom till stinsen igår för att säga hej på mig, Catrin och Theo. Han passade Theo när vi provade massa kläder sen åkte han hem. Fick ett samtal nån timme senare av honom "ville bara säga att du han världens snällaste son". Jo, jag vet! Det är inte ofta han gnäller, mammas älsklingskille <3 bara om han är jäääättehungrig eller övertrött. Eller har ont såklart.

Pontus och Theo är på väg till Täby c för att köpa nybakade frallor till frukost. Själv ligger jag kvar i sängen och vilar. Sköööönt! Är glad att Pontus och Theo får lite ensamtid också då jag är själv med Theo nästan hela tiden. Jaja. Ska försöka sova lite mer eller gå upp å duscha!

Puss

Jacka

Köpte en jacka idag. Jag har verkligen inte råd med det försen jag får föräldrapenningen men hade heller inte råd att INTE köpa den! Kostade från börjar 399 har jag för mig och var nu nedsatt till 150 kr! Hittade också ert plagg till Theo som han ska ha på bröllopet och så har jag kompletterande outfit hemma sen. Blir suveränt! Men åter till jackan, det är en jacka i gammelrosa. Vet inte riktigt om jag tycker om den eller inte. Måste prova och se :)

Pusss

Lik pappa

Oj! När jag kolla på bilden när Theo sitter i soffan i inlägget nedanför så ser jag också stora likheter mellan honom och pappa Pontus! Jäklar! Inte tänkt så mycket på det innan...

Sitter nu i stinsen och väntar på att min syster ska sluta jobbet så ska vi leta kläder till Theo och kanske henne till bröllopet! Jag har redan en superfin klänning :) måste dock leta efter kläder som jag kan köpa sen, till i sommar, då min kropp inte ser ut som den gjorde innan graviditeten. Suck! När ska allt det slappa stramas åt? Och dom där sista 1-2 kg, när försvinner dom? När bleks bristningarna? Huuu! Hatar dom. Det påminde mig om att jag måste köpa en bikini (eller 2) som är som ett linne så den täcker magen. Suck!

Jaja, nu ska jag inte bli bitter... Fast börja känna mig på dåligt humör helt plötsligt... Kanske ska väcka Theo och leka så jag blir gladare ;)

Denna dag

Liten gubbe sitter i soffan och funderar på livet! Haha! Idag ska vi hälsa på moster på jobbet och kolla lite kläder. Mission impossible...


Ikväll ska pappa Pontus på fotboll (igen) och sen ska han möta upp Ninos (min andra man) så han kommer hem sent ikväll, kul för honom, så jag får rå om och mysa med Theo själv. Ska nog köpa en pepsi max och popcorn :)

Puss!

Världen är bra liten!

Va i Väsby idag och lunchade med Rebecca, sen åkte vi till jobbet och hälsade på och visade upp Theo lite. Theo var ett änglabarn och sov eller var glad heeeela tiden! Han pep till lite bara när vi åkte hem idag, men det är som en fjärt i rymden!

Men nu till det komiska! När vi sitter och äter så säger Rebecca att henne kille Rikard hälsa till mig. Att han visste vem jag var för vi har tränat taekwondo tillsammans. Vad är oddsen för det liksom?! Inte nog med det, på dom unga åren så tyckte jag att han var urgullig, tills jag fick veta att han va yngre än mig! Hahaha så himla komiskt! Jag var iof kär i var och varannan kille när jag va liten haha! Tur att jag har min egna man nu, eller mina två killar <3

Nu sover Theo och jag ska återgå till att kolla på hockeyn. Sverige suger fot the moment!

Hare! Puss

Sämst

Inte varit bra på att uppdatera men här kommer lite uppdate!

I lördags kom Pontus mamma och pappa hit och hälsade på en snabbis. Dom hade med sig fika och blöjor! Jättesnällt! Provade ICAs blöjor för första gången, jag själv är så töntig så jag bara haft ögonen öppna för Pampera och Libero, då dessa två var dem man fick prover från BB. Har varit skeptisk mot andra märken och bara velat ha Pampers, speciellt efter att Pontus köpte Huggies en gång, dom va hemska tycker jag! Men hur som helst, jag ÄLSKAR ICAs blöjor! Dom är lite tjockare än Pampers och det är väl det enda som jag tycker är sämre med dom. Pampers är mer lätthanterliga men ICAs egna blöjor har inte läckt en enda gång! Eller jo, en men då satt blöjan helt snett.. Annars är dom ju jättebra! Ska jämföra priser och se om man tjänar på att köpa dom, isf är jag såld! hade också namnsdag i lördags ;)

I söndags firade vi min mamma som fyllde 45 barre. Det var mysigt! Theo fick en leksak som han kan tugga på sen när tänderna börjar spöka och en söt body. Efter det sov vi hos pappa.

På måndag åkte vi till arninge å mötte upp Pontus för att sen åka hem tillsammans. Jag och Theo tog en tidigare buss hem än Pontus och började prata med en snubbe som se u-båtskapten! Hur tufft är inte det?! Vi va så inne i våran konversation jag och snubben som jag senare fick veta heter Pär, så vi satte oss på fel buss och åkte runt i en halvtimme och bara pratade! Så kul när man träffar någon man verkligen klickar med! Han va dock 54 år hihi! När vi väl kom hem så satt jag med Theo i sängen och då gott folk, då vände sig min lilla prinskorv för första gången från rygg till mage!!! På sin 10 v dag! Efter det vill han bara vända sig hela tiden, speciellt när jag ska amma honom, men han har inte lyckats sen det... Men han är myyycket rörligare än vad han var för bara en vecka sen! Allt går så snabbt nu!

I tisdags var jag hos Sana hela dagen sen mötte vi upp Maxine inne i stan och fikade. Max som åker iväg om 9 dagar (!) och blir borta till oktober. Oj vad jag kommer sakna! Och oj vad mycket hon kommer missa av Theos första år :( men ändå är det en chans man bara måste ta! Speciellt när man inte blir yngre med åren..

Igår så hade vi en mysig familjedag. Tog sovmorgon till halv 12, välbehövligt då Theo inte sov så bra de 3 nätterna innan. Sen gick vi till Täby c och kollade runt lite. Måste köpa klänning till mig och nått fint till Theo som vi ska ha på oss till Clara å Martina bröllop! Sen småstädade vi lite när vi kom hem tills det blev läggdags för Theo. Vi tänkte att han skulle få sova själv i sin säng för första gången sen han va nån v gammal. Sagt å gjort. Pappa Pontus fick natta Theo, hade igång mobilen ovanför sängen så den bara lös och snurrade, utan ljud. Nappen i munnen och snutten från moster Cissi vid kinden så lämnade vi honom, sa godnatt och gick ut. Han somnade helt själv sen! Jag som alltid fått amma honom till sömns eller bära runt på honom tills han däckat! Mammas underbara duktiga kille! Älskar att se hans utveckling! Han är nu mycket gladare och älskar att titta omkring sig. Vill helst inte ligga i vagnen om man är ute och han är vaken utav vill då sitta i famnen och ha koll på omgivningen. På kvällen gjorde lillkillen ett par mini pushups och lyfte huvudet rakt upp när han låg på mage i babygymmet, första gången! Han har vägrat ligga på mage och när han gjort det har han bara gnuggat ansiktet i underlaget men nu gjorde han som han ska! Han börjar bli riktigt stabil i huvudet och nacken nu! Sen lagade Pontus middag till oss. Första gången han gjort det heeeelt själv! Åh vad stolt jag blir! Försöker lära honom det jag kan om matlagning så han när han är pappaledig kan laga mat åt Theo. Kan han inte det så måste nog jag ta hela ledigheten själv, inte mig emot.... Haha! Vi avslutade kvällen med att kolla på film i sängen och kramas! Oj vad mysigt! Har ju ute kunnat göra det på 2 månader då Theo nästan jämt sovit mellan oss! Underbara dag!

Idag ska jag träffa Rebecca och luncha, sen ut och gå med min älskade pappa. Mysigt!!! Det var väl typ det! Ska bli bättre på att skriva :)

Puss!

Vakna

Nu är hela familjen vaken. P för han jobbar natt och Theo va hungrig och pratglad så är han vaken så är mami vaken. Ganska mysigt då jag måste vaknat när jag inte sov så djupt för jag är inte sådär trött så man knappt vet om man är vaken eller hör barnskrik i sömnen haha!

Underbara fredag

Har haft en sån otrolig dag! Pratat MASSOR med Sana och umgåtts med hennes familj :) sen stött på farbror, kusin och Sabina, skådat bråk mellan invandrare och alkisar, Theo har varit underbar och lett massor idag och somnade så fint nyss. Har varit varmt ute och en solig kväll. Är helt lycklig i själen! Pontus är hemma imorgon och då ska vi göra pastasallad och gå runt sjön. Känner för att öppna en flaska vin och sätta mig på balkongen och njuuuuuuta av livet men gör det istället i soffan med ett glas pepsi max och kollar på hockeyn.

Underbar fredag <3

Fyy

Är inte alla van vid dessa tidiga morgnar! Är på väg till Sana nu. Sjukt trött! Har sovit dåligt inatt så jag har fruktansvärt ont i ryggen! Men är ändå glad :) om Theo somnar som vanligt ikväll vid 8 så kan jag lägga mig då också :)

2 månader

Har sett massa bloggar son skriver vad deras små kan när dom är 1, 2, 3, 4 och 5 osv månader gamla. Jag själv har inte gjort det men tänkte börja med det då det är kul att gå tillbaka och se samt jämföra med blivande syskon till Theo hur dom utvecklas olika snabbt. Hur som, här kommer det!

Vid två månaders ålder kan Theodor:

Hålla huvudet hyfsat stabilt under kortare stunder då han blir buren upprätt.

Le medvetet, gärna mot mamma, pappa, babygymmet eller Sanas mamma ;)

"Pratar" MASSOR! Gråter ut ett klart neeeeej när han är missnöjd

Kan vända sig från rygg till sidan (har kunnat det sen 2 v ålder men nu står det still på den fronten)

Sover hela nätter bortsätt från mat och blöjbytes pauser

Skriker som att världen går under nästan varje gång när man ska klär på honom ytterkläder

HAR LÄRT SIG ATT SUGA PÅ OCH BEHÅLLA NAPPEN I MUNNEN <3

Äter en bättre mängd mat än innan då spyorna minskat markant.

Greppar om mina fingrar när han äter

Drar upp benen och vrider sig massor och sparkar som tusan med armar och ben när han ligger på skötbordet

Drar ner underlägen och gör världens sötaste ledsen min när något inte är bra (innan han blir riktigt ledsen)

Följer saker bra med blicken

Försöker skratta med ljud, låter som ähähähä

Ja, det är väl det :) han har också fått MASSOR med skorv, ända ut på öronen och bakom ena örat är det väldigt irriterat, men ser bättre å bättre ut.

Ja ni, dessa veckor med min lilla korv har varit underbara. Ingen dans på rosor direkt men jag klagar inte. Har varit och är en ära att få ha en sån fin son och lära känna honom och se hur han utvecklas mer och mer! Känner nu att livet var ganska meningslöst innan han kom till. Kärleken jag känner är överväldigande!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2524544/images/2012/pic_202063174.jpg" class="image">

Det här med napp

Det har varit ett problem för Theo att ta nappen, han har vägrat och blivit helt hysterisk när vi försökt ge honom den. Nu tänker väl många att det är bra att han inte tar nappen, ger man nyfödda napp på en gång så kan dom få det svårare att förstå hur dom ska äta när man ammar dom eftersom det är olika sugtekniker man använder så därför är det bra att vänta några v med att ge små bebisar nappen.

Men när Theodor var runt 2 v så började han skrika hysteriskt på kvällarna/nätterna, vi började då med miniform droppar och det blev mycket bättre MEN vi hade kvar en del gnäll på kvällarna då våran lilla plutt bestämt sig för att inte somna utan vill bara bli runt buren (bärselen har blivit min räddning) men så fort man stod still eller vaggade fram å tillbaka på samma ställe så blev det krig. När man blir väckt massa gånger varje natt för en bebis som man ska mata och byta blöja på så är man ganska trött på kvällen så vi fick rådet av en sjuksköterska att försöka få honom att ta nappen, och försöka gjorde vi. Varje dag! Nu för en v sen har han ÄNTLIGEN fått in sugtekniken och jag är så glad för det! Jag hävdar bestämt att de flesta små barn har ett stoooort sugbehov och det funkar inte att dra fram tutten nonstop hela kvällen för dom vill snutta. Theo gjorde så innan han tog nappen och åt för mycket vilket resulterade i spyor, spyor och åter spyor. Säkert lite magknip också. Han satte i halsen och fick det att spruta mjölk ut genom näsan i försök att få luft. Ni ser ju, jag kan hålla på hur länge som helst. Så jag ser hellre att han tar nappen nu och är nöjd, vilket han verkligen blir, och har en jobbig vecka sen när det är dags att sluta, än att han inte kommer till ro om kvällarna och är ledsen flera h varje kväll. Det är min teori :)

Trötttttt

Har lagt sociala livet åt sidan idag. Är sjukt trött och helt konstig. Klippte Theos små naglar imorse och råkade klippa för nära på tummen så han började panikgråta och blöda! Känner mig som världens sämsta mamma även fast det var en olyckshändelse. Usch! Min fina lilla kille! Gör ont i hjärtat att se honom så ledsen över något jag gjort honom! Förlåt :( sen är det lite annat också men inget jag går in på här. Orolig och ledsen.

Po tus tog ut Theo på en promenad så ska försöka vila lite så jag blir lite mer människa. Godnatt

Kortet är inte från idag

Middagstips

Idag har vi haft en jättemysig eftermiddag, jag, Pontus och Theodor. Vi har myst hur läge som helst i sängen och sen gick vi på 1 timmes mys prommis och kollade in snobbhusen i Täby. Är så avis på alla som bor i sina mångmiljons villor och kör fina bilar. Men jag måste säga att jag älskar Täby. Majoriteten av alla vi mötte ute log och hälsade. Det är otroligt vackert i denna kommun och folk är så trevliga! Sen va P tyvärr tvungen att åka till jobbet, han jobbar till 06 imorgon bitti och är ledig imorgon. Då ska vi ha en rolig dag då med, gå till Täby c och kanske åka till Arninge och stan.

Gjorde nyss middag, mammas grönsakssoppa ala Lotti! Mmmm! Man köper en färdig soppbas som finns i olika smaker, jag föredrar spicy thai eller sparris tror jag det är, värmer upp i en kastrull och lägger i olika saker. Jag tillsatte Ica basics wok grönsaker, extra vattenkstanjer, kikärtor och 2 potatisar ( kokta ). Man blandar allt i kastrull men ska EJ kokas då alla vitaminer försvinner då. När det är uppvärmt så lägger man upp det i en djup tallrik och tillsätter t ex en halv burk tonfisk. Jag gjorde en stooooor mängd soppa så jag har imorgon och onsdag också :) jättegott med t ex en ostmacka till! Bon apetit!

Säng häng

Såhär har vi spenderat större delen av dagen <3

Borta bra men hemma bäst

Hejdå Dalarna

Vi lämnar vackra Tällberg för denna gång. Ses till midsommar igen!

Mobilskal

Vet att det är jättefejk men jag gilla den och tycker den är fin! Köpt på marknaden igår!

Dalarna

Igår kom vi upp på kvällen. Theo åkte nästan hela vägen utan gnäll, men på slutet hade det gått 4 h utan mat för stackarn så då pep han lite men inte mkt. Min duktiga lilla kille! Får se hur hemresan går bara ;)

Har fått sova inatt också, jätteskönt!

Kort på Theo med sin morfar :)

Juste! Theo blir 2 månader idag!!!! <3

Glad men ledsen

Har haft en underbar dag idag. Hade ingen aning om att man skulle känna så otroligt många & starka känslor när man blev mamma.

Är lite sorgsen i hjärtat men ändå glad för min vän som ska åka till cypern i sommar. Nu ska jag bara tjata på min man att vi ska dit i sommar/höst å hälsa på ;)

Date

Vi ska på bio idag!!!! Som jag längtat! Det behövs ibland, bara egen tid med sin käresta utan bebis. Trots att jag kommer sakna min plutt så mycket!

Nu är vi på väg ib till stan till svärföräldrarna, där min lilla Theo ska va när vi går på bio.. Åh mammas stora kille!

Onsdag idag

Dagarna flyger iväg! Idag kommer min syster å ska hjälpa till å städa så p får en heldag med Theo! Mys för dom!

Imorgon ska vi på bio! Första gången vi gör något utan Theo.. Kommer Va ifrån honom längre än jag nånsin varit. Usch! 3 h, hur ska jag överleva? :/

Å fredag drar vi till Dalarna! Oj vad jag längtat!

Kort på min lilla skelbebis! Exakt likadana ögon som jag hade som liten så ingen tvekan om vem som är mamman iaf haha!