Mister kissbabyboo

Bebis gör konstiga rörelser i magen, som att det nästan vibrerar strax under revbenet på vänster sida. Googlade vad det kan vara och troligtvis är det så att min bebis kissar i magen haha! Lilla plutten!

Jag ska återgå till att kolla på sex and the city.. Förhoppningsvis orkar jag skriva från datorn imorgon :)

En vän

En vän är någon som finns där i vått och torrt och inte bara i rampljuset.. Jag har hellre få än fejk. Oj vad jag är frustrerad!

Brand på dagis och dop

Kom hem från Elvis dop för inte så länge sen. Stora killen var så duktig! Grinade inget alls! Jättesöt men en fin ceremoni :)

Imorse när jag vaknade berättade pappa att dagiset utanför honom brann. Sprang till fönstret och kollade och mycket riktigt. Såg stora lågor och rök från hela byggnaden. Hemskt! Att snorungar inte har något för sig och måste bränna ner ett dagis!

Ska fortsätta kolla på the ring med popi och försöka förtränga mina förvärkar...

Dopdag

Idag ska jag på dop! Ska bara sova några h till. Fruktansvärt trött! Dock börjar jag bli van att vakna massa på nätterna nu. Längtar så mkt tills bebis kommer så jag har en liten att rå om på nätterna ist för att ha ont och va kissnödig.

Som sagt, dop idag. Lilla Elvis :) den sötnosen! Ska bli jätteroligt!

Imorgon blir det kryssning med min man. Bör nog ta ett lyckopiller eller två då jag känner humöret tryta heeeela tiden. Är så otroligt less på att gå runt i ständig smärta... Men what to do?

Skriver senare om v 37 som jag går in i idag. Galet höggravitt preggo går lös på stan så se upp!!!!

Party

Nu e mina partynaglar gjorda! Wihoo! Koppar/brons glitter :) me happy!

Naglar

Vaken hur tidigt som helst! Varit uppe sen kvart i sex! Dricker nu cappucino och hoppas på att vakna till lite. Ska till stan och fixa mina naglar på mysnaglar! Don gör i glasfiber och det är väldigt hållbart :) älskar naglarna och personalen! Har egentligen inte råd men vill gärna va lite fin när vi ska på våran "resa" och sen när man ska till bb vill jag ha naglar och fransar så man kanske kan se lite fräsch ut trotts det man tvingat kroppen att utstå :)

Höres senare :)

Mysdag

idag var det meningen att jag och Pontus skulle ta en fika och kika i bebisaffärer med våra mammor men min käre mor är sjuk så det sket sig. Fick en liten funderare om vem det är som är mamman av oss egentligen... men ska inte gå in på det nu..

Hur som, vi blev hämtade av Svenne och åkte till Kista där min man och Svenne köpte jeans. Sedan bar det av till svärföräldrarna där vi stannade hela eftermiddagen och även över middagen. Det var riktigt mysigt men sen blev jag trött som vanligt nu för tiden. Har haft riktigt ont de senaste dagarna också och det blir inte direkt bättre. Jag önskar nästan den lille ville komma ut nu!

Imorgon väntar nya fina naglar i stan och sen bastukväll hos popi med alla systrar och respektive, och såklart lilla Antfjärt :)

Börjar btw kännas som det är en liten flicka i min mage, men det får vi se om ca en månad! Godnatt!

En månad kvar

Idag är det en månad kvar till beräknad bebis :) var på MVC och hade en vanlig rutinkoll. Mitt blodtryck var bra (det är det som görs på bilden), bebisens hjärta slog som det skulle även fast liten blev stressad när både min BM och hennes praktikant kände och klämde på magen. Stackars. Men lugnade snabbt ner sig. Catrin var med och tig kort och filmade när dom lyssnade på hjärtljuden :) helt fascinerad! Haha!

Efter åt vi en nyttig lunch (not) på donken och sen hem till mig och Pontus. Catrin var en ängel och städade lägenheten medan jag betalade räkningar, kopplade in den nya filmkameran som vi tänkt filma lite med på sjukhuset mellan värkarna och absolut inte när bebisen kommer ut(!), sorterade tvätt, tvättade, gjorde i ordning alla bebiskläder i byrån och sånt. En effektiv dag som jag egentligen inte alls orkar med men som måste göras.. Nu kan jag börja andas igen och inte vara så extremt stressad inför bebbens ankomst :)

Nu väntar jag bara på att mina förvärkar ska komma och spöka som dom gör på kvällarna :)

Pusss

Förvärkar

Får dom på kvällarna och dom blir alltmer intensiva! Börjar göra rätt ont nu.. Vet att dom inte kan jämföras med de riktiga värkarna men det känns verkligen! Detta kommer troligtvis hålla på i flera veckor nu.. Haha åh, stackars min kropp! Men lyllos mig och blivande pappa Pontus! :) <3

Matvrak

Vill helst äta hela tiden. Lite jobbigt bara att jag blir så himla mätt så snabbt!

Idag har jag myst med min man (som varje natt erbjuder sig att gå upp och fixa mat till mig när jag vaknat och är vrålhugrig!). Sen åkte han till jobbet och jag till Väsby för att träffa Carro och Anton, att Martin va hemma också är ju såklart en bonus! Hihi! Var rätt trött hela tiden så höll på att somna :) hur som, jag åt middag där och sen körde Carro hem mig och byrån med skötbordet som vi ska få låna av dom. Äntligen kan jag börja sortera bebisens kläder där! Så varje dag kommer man ett steg närmare att ha allt färdigt inför bebben. Skyndar saknta då allt tar sååå lång tid!

Vaket hus

Vaknade för ett av dom obligatoriska toalettnattbesöken och ser att P e vaken och kollar på amerikansk fotboll. Katten som sovit på soffan vaknat också och kommer först och tigger mat men hennes mamma å pappa är hårda med hennes diet så jag ska inte bli olydig och göda henne.. Då blir hon lite pytt och ska börja jaga skuggor ist :D hihi

Jaja, godnatt igen :) puss

Min bebis!

Pixzie är här! Ska ta hand om denna söta katt i tre dygn :) hon var min förut men min syster och hennes kille fick henne pga olika omständigheter.. Men nu är mammas bebis hemma igen! Fast min oroginalbebis är ju fortfarande kvar i magen :)

Vaken och hungrig

Vaknade vid 5.15 och kunde inte somna om efter jag varit på toa. Synd att ingen är vaken och kan spela wordfeud med mig.. Det är det bästa som finns när jag vaknar nattetid :)

Började må illa efter en stund och var tvungen att äta. Igår efter släktkalaset ville jag typ aldrig mer äta och nu, tidigt på morgonen är jag illamående av hunger! Snart kommer min man hem efter nattarbete. Han kommer lukta hamburgare så jag kanske måste äta upp honom hihi :)

Nej men ska sova igen.. Eller kolla på TV eller något :)

Projekt sömn

Nu var det som så att jag ska försöka sova. Något som jag alltid älskat men nu fruktar.. Vaknar flera ggr om natten. Min näsa är täppt till hundra sen en v tillbaka och i samma veva började det inte bara göra ont på nätterna utan man kan inte ligga i någon ställning under längre tid.. Hemskt. Sover skitdåligt! Den jobbigaste tiden är nog tiden fram tills bebben kommer!!! Men inte länge kvar för idag gick jag in i v 36! Och till råga på allt så jobbar min stora kärlek extra inatt :( är ganska klängig just nu :$

Naglar

Kan inte sova.. Måste springa på toa plus att jag har för mkt snor i näsan och mår illa.. Men bara en månad kvar!!! Eller 5 v till bf!!! Herregud!

Har en del att hinna med när jag går upp sen, vilket bör ske runt 8-9 tiden.. Fixade naglarna på ena handen i förrgår men orkade inte med andra så den ska målas.. Ser ut som lösnaglar dock är det mina egna som kan växa sig långa nu när jag inte jobbar :) måste hoppa in i duschen och fixa mig för kl 12 ska jag va i Väsby c och träffa Therese, en kollega! Vi ska ta en fika. Är kul att ha kontakt med vissa arbetskamrater trots att jag inte jobbar just nu och inte kommer göra det på ett bra tag till.

Tänkte säga att vissa ser mig ibland men inte ens kan förmå sig att hälsa, men jag skulle låta så bitter och självupptagen då så jag skriver inte det ;) hihi

Färgade mina superljusa ögonbryn igår kväll också! Ser inte ut som någon utan bryn längre, WOHO!

Nej ni.. Nu ska jag sova igen! Pusss

Hemmafru nr 1

Nu när jag varit sjukskriven har jag lagat mycket mer mat än när jag jobbade, vilket är bra! Nyttigare och billigare! Pontus har fått med sig matlåda till jobbet på sistone också :) det tjänar vi pengar på :)

Min kärlek överraskade mig idag med att komma hem tidigare (han fick skjuts hem av en kollega) och så hade han köpt blommor till mig första gången någonsin utan anledning :) blev jätteglad!!! Är verkligen jättekär och lycklig 💗

Torsdag

Nu går dagarna både snabbt och långsamt.. Imorse var jag på en andning och avslappningsinformation inför förlossningen. Det var intressant. Känner mig redo nu. Måste bara träna lite mer avslappning då jag inte kunde göra allt ordentligt för jag är väldigt täppt just nu och kan då inte koncentrera mig på att andas genom näsan som man ska. Men avslappnad blev jag allt! Somnade till vid två tillfällen och vaknade med ett ryck av att jag snarkade till, båda gångerna!

Väntar på att min älskling ska komma hem nu. Ska laga chicken faijtas och vitlöksbröd :) har också handlat och rensat mitt dattduksbord och fixat köket idag. Typ så mkt orkar jag med på en hel dag..

Jaja, imorgon blir det att åka till Väsby och sova hos pappa.

Har f ö en app på telefonen som nu visar att jag gått in i kalendermånad 9! Spännande! Lite drygt en månad kvar :)

Film

Ny blir det Harry Potter med min älskling. Vi har kollat på dom så mycket jag orkar från första filmen tills vi kommer till sista. Är nu på 6an. Jag somnar alltid till filmerna därför det tar lite tid :)

<3

Graviditetens historia, by me

image description



Befinner mig just nu som sagt i veka 35. Hur har min graviditet sett ut hittills? Jo ni...
-
De första veckorna, när jag befann mig i vecka 2-3 kände jag att mina bröst var otroligt hårda och enorma! Dom gjorde jätteont och jag var tvungen att hålla i dom om jag skulle göra en större rörelse. Detta fick mig att göra gravtestet. Trodde inte att jag kunde bli gravid men ack vad fel jag hade. Trodde också att jag skulle vara tvärsäker på att jag ville ha barnet om jag någon gång skulle bli gravid, men jag tvekade tills vi tillsammans beslöt oss för att behålla bebisen. Vilket jag i dagens läge aldrig skulle ångra! Skrev i dessa tider in mig på MVC och fick ta massa prover som visade mig min blodgrupp samt barnets blodgrupp. Jag var extremt känslig de första månaderna och började gråta för saker som att någon drack upp det sista vattnet ur en tillbringare. Urlöjligt! Blev också helt upprörd när min BM ringde och sa att ett av testerna visar att min sköldkötel inte producerar tillräckligt med hormoner för att bebisen ska växa som den ska. Fick då börja ta extra hormoner och redan jättetidigt fick jag massa bristningar, jag hävdar bestämt att dessa tabletter har påverkat det.
-
De första veckorna mådde jag extremt dåligt. Hade kramper i magen och spydde väldigt ofta. Att sova var inga problem alls. Kunde sova upp till 16 timmar på lediga dygn! Tröttheten hade ingen gräns! Detta höll i sig i ca 3-4 månader in i graviditeten. De första månaderna fick alla nära och kära reda påden ganska otippade nyheten. Kommer aldrig glömma hur paffa dom på jobbet blev och hur glada våra familjer blev. Nästan alla mina vänner blev glada för min skull också. Vid det här tidpunkten hängde jag med på det mesta förutom krogen. Graviditeten syndes inte alls och jag höll i gång för fulla muggar.
-
Runt mitten av graviditeten började jag få ont i bäckenbotten. Detta är inte alls så konstigt, kan drabba vem som helst, smal, tjock, gammal, ung osv... Tror att mycket av smärtan kom från mitt jobb som inte är den bästa arbetsplatsen då man måste springa 8 h om dagen och stressa med massa tunga lyft. Var hela tiden nojig för att jobbet skulle påverka bebisen på något sätt och en dag fick jag en liten blödning och fick åka in till Danderyd för en koll. Det var tack och lov ingen fara men jag var helt upp och ner efter den dagen.
-
Smärtan från jobbet blev allt mer intensiv men annars mådde jag relativt bra. Bäckenbotten blev aldrig bättre utan bara sämre och sämre och jag har haft MÅNGA kvällar/nätter med massa sömnbrist och gråtit oftare än vad jag trodde att man gjorde under en graviditet. Har flera gånger tänkt att jag aldrig vill vara gravid igen om det ska innevbära att leva med att ha så ont som jag haft/har. Sen sparkar den lille eller kanske får hicka och jag blir  helt till mig och längtar mer än allt annat efter att få träffa pyret.
-
I början på dec var arbetet outhärdigt och jag hoppades på heltidssjukskrivning men blev sjukskriven 50% i en månad. Det gick väl sådär. Sista 2-3 timmarna av mina 4 timmarspass fick jag så ont att jag vid et tillfälle skrek till ganska ordentligt. Kunde knappt ta mig hem och kunde definitivt inte göra något annat än att jobba. Var helt slut efter varje arbetspass och fick i mig en och annan Alvedon. Trots att jag gärna undviker värktabletter, speciellt med bebis i magen. Gick efter en månad tillbaka till läkaren och fick för en och en halv vecka sedan heltidssjukskrivning. Den blev godkänd av försäkringskassan idag. Är jätteglad för det. Trots mina pass på vattengympan, mina övningar från sjukgymnasterna, varm vetekudde och stödband för bäckenet, har jag bara fått ondare och kan nu försöka göra i ordning allt inför den lilles ankomst. Det går inte snabbt. Orkar inte göra mycket men det är ändå mer än vad jag orkade när jag jobbade.
-
Det  här har varit en lååååång resa. Det blir tyngre och tyngre varje dag. När någon frågar hur jag mår svarar jag av reflex "bra" trots att jag egentligen inte alls mår alltför bra i kroppen. Men man orkar inte heller dra igång värsta berättelsen om hur ont jag har när någon frågar frågan för att vara artig. Jag är glad att graviditeten snart är över. Längtar samtidigt som jag är livrädd. Dessa månader har gått att kriga sig igenom tack vare familj som ställt upp och skjutsat mig överallt och hjälpt till med att köpa/ge saker till oss som behövs, Pontus som varit mer än underbar mot mig och mina vänner som skämt bort mig med myskvällar, även om dom inte varit många så har vi setts mer än innan. Alla vänner har inte stannat kvar, det är nog något som jag visste skulle ske, dock blev jag lite paff över att vissa som jag trodde skulle finnas vid min sida och stötta mig, försvann. Medan t ex Sana som är rädd för barn har varit helt underbar och hon och Maxine har stått ut med mitt gravidprat och varit nästan lika entusiastiska som jag över allt. Min BM är också en toppen människa. Under hela graviditeten har hon hållt stenkoll på mig och gett mig massa nya chanser att gå på möten som jag missat då hjärnan inte alltid hänger med.
-
Har haft mina perioder då jag gråtit för absolut inget och andra perioder då jag blivit riktigt aggressiv och sagt det jag tyckt utan att riktigt tänka.
-
Min fina fina pojkvän har under denna tid friat till mig och vi har idag varit förlovade i tre månader. Jag har aldrig varit mer lycklig över att ha honom i mitt liv. Hans fina familj är också en stor bonus. Min blivande svärmor har varit jätteglad över att få bli farmor och deras familj har hjälpt oss med massa saker denna tid.
-
Fick höra från Linda att man inte ska vara rädd att be om hjälp eller tacka nej till hjälp för man ÄR trött och orkar kanske inte alltid göra allt själv. Har insett det nu... Allt är jobbigt som tusan och tar mer tid än man någonsin skulle kunna tro. Ändå är allt detta helt underbart <3

Sömn hela natten!

Gick inte upp en enda gång! Vaknade bara några gånger av mig själv för det gjorde ont när jag skulle vända mig.. En gång vaknade jag för jag inte själv kunde vända mig från rygg till sidan. Haha! Musklerna får sig verkligen en törn när man är gravid!

Nu är jag uppe och äter gröt. Om en timme ska jag och P till MVC på en information om tiden efter barnet är fött samt amning. Ska bli spännande.

Både jag och P börjar bli riktigt nervösa inför den stora dagen! Och jag är helt övertygad om att han kommer att vara på jobbet och jobba natt när det är dags... Hoppas att han jobbar mest dagspass när det närmar sig. Är lättast för dom på jobbet, honom och mig då. Slipper jag vara själv på natten, han slipper ha det så svårt att ta sig hit (även om taxi är en självklarhet då) och jobbet kan lättare ersätta att han drar :)

Skriver mer ikv om helgen och om graviditeten i v 35 :)

PUSS

Osminkad, trött och höggravid ;)

MVC och magen

Igår var jag på mvc och som vanligt såg allt bra ut :) fick lite skäll för att jag inte hunnit äta frukost, var skönare att ligga kvar i sängen när jag faktiskt kunde sova! Vi har nu bokat in de tre sista mötena hos min barnmorska! Läskigt!

Idag skulle jag åkt till min vän Fanny som har en avskedsmiddag då hon ska till Lund och plugga! Sov dock skitdåligt inatt och har spytt på morgonen så känner mig inte helt fit 4 fight...

En bild på magen i v 34 får ni också :) den slutar ju aldrig växa!!

Fina älskling

Fick den här idag av min kärlek :) undrar hur han står ut ned mig. Känner att jag inte är alltför trevlig för att jag har det så stånkigt hela tiden.. Och ändå är han så snäll. Är lyckligt lottad! Önskar dock den kunde komma ut snart så man slapp allt besvär och äntligen fick träffa den lilla plutten :)

VS <3

Victoria's Sectret <3

Har varit hos mamma idag och lunchat och fått 1,5 h massage! Välbehövligt! Gick sen ner till pappa och fick skjuts hem. När jag ska låsa upp dörren så ser jag ett paket hänga där, mina Victoria's Secret trosor jag beställt! Jaaaa!!! Dom är jättefina och världens skönaste material :) me = happy girl!!!

Fina frans

Frans

Fixat fransar idag hos min käre vän :) supernöjd!!

SMÄRTA

Ja, jag är klarvaken! Inte för jag vill utan för jag försökte vända mig och kände hur jävla ont det gjorde! Sen var jag tvungen att gå på toa för ovanlighetens skull men upptäcker ironiskt nog att jag inte alls kan stödja på mitt högerben pga bäckensmörtor så Pontus får hjälpa mig till toan.. Känns ganska förnedrande.. känner mig som en 90 åring. Är tillbaka i sängen nu och min fina man kom med en Alvedon, iskallt vatten och varm vetekudde.. Är glad att ha honom här, trots att man är ganska sårbar. Hatar att känna mig som en börda. Jag som alltid vill vara duktig och bra på allt.. Känns så fel att andra ska hjälpa mig men inser att jag inte kan göra alltför mycket längre. Är så mycket mer begränsad än innan. Fyfan.

Jaja, igår byggde vi ihop spjälsängen. Herre min gud vad komplicerat det var! Jag med noll tålamod och Pontus som har noll koll på hur man bygger ihop saker.. Det slutade bra efter måååånga svordomar från min sida och stackars p fick räkna till tio ett antal ggr för att hans tålamod inte skulle brista pga all skit som kom ut ur min mun. Haha! Tog "bara" 2 timmar....

Ska spela lite nu och hoppas på att bli trött. Imorgon ska jag till min Soffa och göra Frans och leka! En miljon år sen sist!

Dejt med mannen :)

Sitter på bussen på väg in till stan med min man. Vi ska äta middag och gå på bio :) mys att hitta på något tillsammans :)

Puss

Nattuggla

Bara vänja sig.. De nätter jag vaknar för jag har ont är jobbiga.. Dock kan jag vakna av att jag behöver gå på toa och det är helt ok. Kommer ju behöva vakna en del när liten kommer :) mår dock illa hela tiden och är vrålhungrig när jag vaknar om nätterna. Äter inget då dock :p någon motta får det vara!

Ska försöka somna om nu... Godnatt!

Tjej eller kille?

Är den lille filuren i min mage en tjej eller en kille? Här kommer dom som har gissat samt dom som är BOMBSÄKRA på att deras gissning är rätt! Frågan är vad det är för kön :) Det får vi veta om 1,5 månad! Får jag fler gissningar så uppdaterar jag inlägget :)



Kille

Maxine - övertygad
Sana - finns inga alternativ
Catrin - säker som tusan
Emelie H
Kicki
Therese B
Lorin


Tjej

Pappa
Mamma
Carolin
Pontus
Jag själv
Elin Lonnfors
Beatrice
Josefine R
Matilda L
Jennie
Linda

Ganska jämnt! De som tror att det blir en liten pojke är 7 st samt de som tror att det är en liten tös är 11 st. Börjar längta mer och mer. Är så nyfiken på vad det är för någon som gömmer sig i min mage :)

Ska sova nu. Skriver mer imorgon :) Då kan jag säga allt om dagen idag :) Har åkt massa, vilket resulterat i en strejkande rygg. Kan inte ens ligga ner utan att det gör ont...

Cp

Älskar när alla mina kort kommer upp hundra gånger när man bloggar från mobilen!

Nu vill jag sova.. Godnatt! Imorgon blir det en snabbis på IKEA med pappa och älskling. Kommer inte orka så länge. Blir helt slut så snabbt nu.. Och ont.. Men inte länge kvar :)

Godnatt!

PUSS

Sauna

Oh vad länge sen det var vi åt bastugrillad korv! Guu vad gott!!! Och finska köttpiroger med nakkimakkara :) skönt att basta också trots att jag inte kan vara inne där så länge för det kan bli för varmt för bebis i magen.

Imorgon skriver jag om "resultatet" av gissningarna på bebben :)

Finnekväll!

Nu blir det myskväll med pappa, syster och systers kille. Basta och grilla korv på agrigatet! Älskar att va halvfinsk vid dessa tillfällen! Älskar vissa finska maträtter och traditioner :)

Kläder till min kärlek!

Min älskade phoenie har fått sitt första klädesplagg! Åh vad fin den är nu! <3

Bio

Har idag träffat Linda som hämtade mig så åkte vi och såg stig Helmer på bio :) det va en söt film son jag gillade men tydligen inte lika bra som dom som gjordes innan. Sen körde hon mig till pappa och jag är fort här. Blir att sova här till på lördag då mannen jobbar natt och vi ska med pappa till IKEA och handla bebissaker bl a..

Ska sova nu och göra ett tappert försök till att se hockeyn kl 02.00 inatt.. Finns en risk att jag e vaken då av mig själv haha!

Folk har börjat spekulera i om mitt barn är en tjej eller kille, tänkte skriva folks gissningar imorgon.. Vore kul om någon som läser bloggen vågar kommentera och gissa? :)

Godnatt!

PUSS

Bild

Ny

Hejsan

Dålig uppdatering! Max kom hit igår och vi hade myskväll utan man i hus! Kollade på film och jag somnade.. Inte ovanligt dessa dagar.

Åkte till vård c. för en återkoll på hjärtat, hade lite konstiga ljud förut, dom e kvar men har inte förvärrats så det är graviditeten som spökar. Hick runt lite i Täby c med maxen och fick med mig en jättesöt topp hem!

Sen åkte mackan hem och det gjorde jag med.

17.40 hade jag läkartid på MVC och läkaren sjukskrev mig resten av graviditeten. Har så ont att jag vaknar varje natt när jag ska byta ställning, vilket är ofta då inget är skönt i mitt tillstånd. Max vaknade inatt av att jag grät när jag skulle ändra ställning, så är det varje natt. Inte kul...

Jaja, nu ska jag sova. E helt död! Noll energi kvar!

PUSS

Måndag

På väg till jobbet. Sov 4 h igår när jag kom hem och sen 10 h inatt så nog är jag för en gångs skull utvilad!

Jättetrist väder ute. Regn... Var tog våran vinter vägen? Har aldrig upplevt en varmare vinter. Men det lär vara lugnt på jobbet idag då alla är fattiga efter jul och nyår. Jobbar 11-15 idag och imorgon!

Imorgon kommer även Sana och Max till mig :) mys! Dom har inte varit hos mig på 1,5 år! Skärpning på den fronten!! :)

Jaja har inget vettigt att skriva riktigt. Känner mig trött nu kände jag, trots all sömn.

Ha en bra dag!

PUSS

V 33 uppdatering

Vid det här laget känner jag hur magen växer för varje dag. Bebis kommer öka i vikt med 0,25 kg varje vecka. Jag kommer med andra ord att skena iväg med vikten!

Viktuppgång hittills är 6 kg. Hade önskat att jag inte skulle gå upp mer än så men kommer nog inte bli så :( jaja, verkligen allt blir större!

Nu är min man hemma och hans lillebror :) dom ska leka ikväll. Jag ska bog sova lite mer. Har så ont att jag inte kan gå :(

Gud fortsättning på det nya året!

Puss!