Piiiinsamt!

Det sexljudet jag hörde inne på toa var bara Pontus tunga andning jag hörde. Att det kunde låta som ett kvinnostön på håll hade jag ingen aning om! Hahaha men hunden sprang iaf som en crazy man!

Djursex

Vakna, bytte blöja, gick på toa och hör hur grannen ovanför verkligen stönar som fan (dom har sex) medan deras hund springer runt som en galning! Jaja kul att dom gör nå skoj 03.40! :) ska dricka vatten och sova! Mina stackars ben är helt slut från gårdagens promenader :)

Björnungen

Min lilla isbjörnsbebis i sin fina dräkt! Sluta väx nu kära fina älskling. Du är ju mammas lilla bebis!!!

Sallad lover

Underbara sallad <3 skulle kunna leva på den! Ända är att det tar sån tid att göra.

Mumin & full fart!

Gjorde en sallad och åkte hem till pappa och lunchade med syster + betalade räkningar. Skööönt! Nu är jag 15000 kr fattigare, eller jag har fått låna 15000 kr för att betala ett paket på körskolan. Nu jävlar måste jag fixa det där jävla körkortet! Spec om jag ska kunna ha någon egen tid, jag menar, kunna åka till gymmet utan att kriga på bussen till å från i hundra år, och spara tid på att åka och storhandla, åka till och från jobbet osv. Ska när jag fixat kortet ta ett lån och köpa en bil. Nicenicenice!

Idag kom paket från Ellos också! Muminklossarna jag beställt till Theo! Beställde 2 overaller också, en tjockare och en inomhus, men dessa har blivit försenade till 25/10!!!!!???? Så jäkla dåligt!!!!!! Då hinner Theo ju nästan växa ur dom? Så irriterad! Ska ringa dom direkt imorgon. Snark!

Fick bra nyheter idag också. Min kära älskade saknade fina blonda långa snygga söta sexigrumpa kompis kommer heeeeeeeeem snart! Åh vad jag har saknats! Vad är min älskade trio utan den tredje parten liksom?

Btw, jag har gått ner så jag väger mindre än startvikten som jag vägde in mig på när jag va gravid! Love it! Dock har mina magmuskler töjt ut sig så jag ser fan fortfarande gravid ut... Hate it! Bara kriga med plankan, men det är så jobbigt för jag kan knappt spänna magen längre utan att bli helt svettig och skakis. Fast Theo är lätt värt det och värd alla bristningar, även fast jag lider något enormt av dessa :(

Puuh vilken morgon

McBaby valde att somna om och sova till kl 10 så jag gick upp satte igång en diskmaskin, diskade resten inkl. 100 nappflaskor som jag sedan steriliserade, skrubbade rent köksbänken och spisen,ringde pampers och reklamerade lite blöjor som gått sönder (kommer få en kupong hemskickad yeeeyy) hämtade liten bebis som vaknat, gjorde kiwipure, lagade gröt åt lilleman och gjorde mackor åt mig, matade oss, tvätta rent liten kille som hade gröt överallt, ny blöja på med kläder, plocka undan efter frukost, ner med bebis i vaggan, fixa mina saker, packa ihop mat, haklapp, blöjor, våtservetter, kläder och annat som plutten behöver, ner med alla räkningar i väskan, gå till bussen och till Väsby!

Man lär sig va effektiv när en liten sover eller är lugn så man får något gjort. Förut struntade jag i stökigt hem men inte nu längre. Vill inte att Theo ska växa upp i ett smutsigt och stökigt hem plus att vi är hemma så mycket mer nu och då vill man ha ett rent hem. Även fast jag är långt ifrån klar med evogetsprojektet att städa med en liten hemma så är det iaf på god väg!

Barnmat, BVC, Sana

Tror äntligen att Theo är på väg ur sin stormiga period på relationssprånget! Skönt! Dock är det rätt mysigt att ha honom liggandes på bröstet tills han somnar in. Mammas prins.

Igår hann jag med en del. Tänkte tvätta innan vi skulle till BVC men tvättstugan va upptagen. Min lille herre hade bestämt sig för att vi skulle gå upp kl 6 så vi gick upp, lekte lite sen blev han trött och somnade så då lagade jag mat till lillherren. Å herre gud vad kul det är att laga mat åt honom! Stå och mixa ihop allt och frysa in för att sedan sortera upp i påsar! Har städat lite mer men har mycket kvar. Undra om pappa P kommer sköta hemmet och laga mat som jag när han är pappaledig? Mihihi

Idag ska jag boka tvättstugan tänkte jag och sen kanske åka till Väsby med alla räkningar å betala dom. Snark. Ingen fungerande dator och ingen Nordea dosa.

Jaja såhär blir inga barn gjorda! Nu upp å äta frukost, sätta på kläder och mata liten med gröt när han vaknar och sen ut på en pw och mot Väsby! Tjoho!

Kvällsmys med mig själv

Theodor sover. Han fick i sig en halv flaska välling och somnade på mage, liggandes på sin arm. Knasis! Vaknade en timme senare för att... Vet egentligen inte varför men jag ammade honom och nu sover han igen.

IKEA kassarna och allt som köptes idag är nu uppackade och diskmaskinen är igång. Slängt undan alla smutsiga handdukar som ligger överallt och lagt ut nya rena. Soffan är nu sittbar och köksbordet ser faktiskt ut som ett bord igen. Nu är jag värd att slökolla på film och äta färska jordgubbar :) mums! Fast sitter hellre och läser på en mamma grupp på fb.

Imorgon kommer Sana hit så ska vi till BVC med Tjabo för han ska träffa en ögondoktor för han skelar. Tror inte dom kommer göra något åt det eftersom jag också gör det och det går i min släkt men alltid bra att kolla upp. Åhh vill egentligen ställa mig och laga massa mat till lillkorven och frysa in! Haha oj vad ens intressen ändas när en liten bebis kommer :)

Juste! Är blogg.se mongo? Står att jag har 1 läsare om dagen men vet att det är fler? Nån som vet nått?

Baby converse

Kunde inte låta bli! Så himla söta! Har också köpt lådor som rymmer 3 dl och iskubsformar så nu ska här lagas mat till min korvbebis :) oj vad skoj vi ska ha det! Måste bara städa hemma så jag känner att jag orkar med att börja med något. Energin försvinner när det är stökigt.

IKEA

Så blev man 1500kr fattigare. Köpt kläder och massa utöver det till Theo för över 1000 också. Och vips så va mammapenningen + barnbidraget historia! Spara dagar = leva fattigt. Lilleman befinner sig MITT i den värsta perioden i ett utvecklingssprång. Grinar så mycket mer än han brukar och sover otroligt dåligt! Ikväll skrek han nonstop från 19-20, sen totaländrades det och han rulla runt som en virvelvind i sängen (våran säng) och pratade och skrattade sen efter en timme igen typ så blev han jättearg och ledsen igen! Pontus har kriget hela kvällen med att lägga liten galen bebis och fick ta upp å trösta igen, sen ner i spjälsängen där galen bebis river ner spjälsängsskyddet och sparkar och vänder sig och tillslut total däckar. Min korvunge <3 längtar tills detta språng är över.. Som ni ser är det inte länge kvar. Han befinner sig där bebishuvudet är i tabellen.

Bajen

Pappan i våran lilla familj kan ju beskrivas med ett ord, hammarbyare! Igår va vi i Bajen butiken där de har 50% rea på allt för dom ska stänga så jag köpte 2 nappar och två tjockare tröjor till Theo och en Hammarby halsband och en träningsoveralls jacka till mig. Mitt första Bajen plagg ever! :)

Pappa p åkte till Täby c med lillkorvisen så jag ska hoppa in i duschen och fixa mig! Köpte mina första jeans sen första året på gymnasiet igår. Undra om man ska ha på sig dom ikv? Spännande! :) är annars en leggings nörd :)

Kul fredag

Hela familjen somnade runt 21. Då är man trött! Som vanligt är jag vaken nån h på natten. Vart så sen Theo kom. Jobbigt. Imorgon blir det Ikea och sen in till stan å fira svärfar.

Liten verkar fortfarande må dåligt. Kanske vaccinets biverkningar kombinerat med ett utvecklingssprång? Han blir helt hysterisk om han inte får va i famnen hela tiden. Liten korv :(

Lilla älsklingen

Det är ju helt ofattbart hur mycket jag älskar dig! Måste nog krypa ner i sängen bredvid dig och mysa nu.

Haft en bra dag förutom vaccinet. Myst med Ralphie och Kicki. Nej men usch, har ju velat börja jobba i oktober 4 h varje torsdag, men hur ska jag kunna vara utan Theodor? Bläh är lite blödig nu. Godnatt!

Vaccinering

Kan inte sluta kolla på min lilla plutt som sover så sött i sin vagga, ovetandes om vaccineringen imorgon. Usch. Kommer åka helt själv med honom. Det gör ju så ont i hjärtat när ens lilla får så ont. Min lilla älskling <3

Tantskrälle

Slog mig nyss att lite av syftet (förutom att blogga om min graviditet) med att jag började blogga igen var för jag alltid råkar ut för/sätter mig själv i lustiga situationer. Så här är en sak till. Står visserligen på fb också...


Va ute å gick i söndags på morgonen. Vädret var strålande, folk som va ute var trevliga, Theo sov i vagnen och jag hade på bra musik i lurarna. Mitt humör kunde inte varit bättre. (sprang till och med en truddilutt för jag va så hög på livet) men då händer det plötsligt! En tant på cykel stannar till bredvid mig och säger något. "förlåt, vad sa du?" säger jag med världens leende och tar ur musiken ur ena örat. "Jo, jag sa, DU SKA GÅ PÅ VÄNSTER SIDA AV GÅNGVÄGEN!" fräser hon. Blir helt blankt i mitt huvud, jag tar upp händerna och viftar på dom som att någon riktar en pistol på mig och fräser tillbaka "ooooohhh världen går under!!!" och fortsätter gå. Ser hur hon som då börjat cykla vidare, tvärnitar och gör en ansats att vända om cykeln för att åka efter mig men orkade inte.

Seriöst? Dessa människor? Helt onödig kommentar! Kanske hon kunde sagt nått positivt när jag va ute och gick med en tung barnvagn i sånt tempo så jag var helg genomblöt av svett? Men nej nej. Hon va bitter på livet och ville inte att någon annan skulle få ha en trevlig söndagsmorgon. Kärring!

Helgen har hittills varit bra!

Träffade Nathalie och hennes dotter idag på en fika inne i stan. Kändes som man fortsatte där vi senast slutade (för 4 år sedan). Tiden räckte knappt till för allt som vi hade att prata om! Åh! Kan fortfarande inte riktigt förstå att den söta, blonda och brunögda 4-åringen bara var en månad när jag sist såg henne. Och nu har även jag barn! Sist vi sågs var jag en killtjusare ;)

Hade hur som en toppendag! Nu är jag dödstrött så ska krypa ner bredvid min lilla kille som sover väldigt oroligt just nu. Vaknat 3 ggr på en timme! Godnatt!

Helgen har hittills varit bra!

Träffade Nathalie och hennes dotter idag på en fika inne i stan. Kändes som man fortsatte där vi senast slutade (för 4 år sedan). Tiden räckte knappt till för allt som vi hade att prata om! Åh! Kan fortfarande inte riktigt förstå att den söta, blonda och brunögda 4-åringen bara var en månad när jag sist såg henne. Och nu har även jag barn! Sist vi sågs var jag en killtjusare ;)

Hade hur som en toppendag! Nu är jag dödstrött så ska krypa ner bredvid min lilla kille som sover väldigt oroligt just nu. Vaknat 3 ggr på en timme! Godnatt!

Juste

Haha är ovanligt pigg för att bara ha sovit 5 h! Lillkillen valde att gå upp 06.20 idag för att sen somna om en timme senare när jag väl gett upp hoppet om att få somna om. Men det bästa är ändå morgonmyset i sängen så jag klagar inte plus att det är en underbar start på dagen! Vad skulle jag göra utan di min lilla parvel?

Vardagslyx

Sitter i sängen bredvid mina två sovande killar och dricker kaffe, äter frukost och slökollar på tv. Ska strax sminka mig, packa i ordning skötväskan och åka in mot stan för att träffa min gamla taekwondo kompis Nathalie och hennes lilla dotter Nova! Har inte sett dom sen min student och då var Nova endast några v bara!

Kanske denna helg blir bra ändå? :) mår mycket bättre också!

Lugnet efter stormen

Nu har lillasyster, hennes kille och Pontus åkt. Pontus till jobbet och dom andra skulle hem. Theodor ligger i sin säng och sover, äntligen. Han är nog inne i någon period nu tror jag. Inget är bra på kvällen förutom mamma. Dock lyckades han somna utan att bli ammad till sömns. Jag har tröttnat lite på att amma nu. Känner mig lite lost och kluven. Det är ju det bästa att amma men funderar på att minska det till en gång på dagen och bara natten annars. Just nu är ju amningen huvud kosten och kompletteras med smakisar. (vilka är väldigt poppis!) stod och lagade potatis- och morotspuré som jag fryst ner i iskubssaker! Har redan en påse med potatis- och palsternacka kuber i frysen. Någon dag i helgen tänkte jag göra broccolipuré och frysa in också!

Tycker det är riktigt roligt att laga mat till korvungen. Har en jättebra bok också där man kan läsa om allt mellan himmel och jord som har med gravida och barn upp till 6 år att göra! Alla svaren finns där. Funderar faktiskt på att börja ge en hel portion med puré till lunch och någon smakis på eftermiddagen, gröt på kvällen och amma där emellan. Känns som att våran lille kille är redo för det.

Idag drack han också en HEL flaska ersättning! Den berömda flaskan är en MAM flaska. Är såååå glad! Dock vill han dricka den kall?? Ända sättet det går ner.. Lilla knorrisen! Känns mycket enklare att vara ifrån honom nu när han kan ta flaska. Nu gäller det bara att få honom att känna trygghet med sin pappa också. Är lite svårt få p jobbar så oregelbundet och stor del av den lediga tiden går åt att vända på dygnen eller åka iväg på Hammarbymatcher...

Tråk helg

När helgen närmar sig så är det optimala i detta Svensson samhälle att man är med familjen, äter gott, myser tillsammans men den lyckan har tyvärr inte jag! Kl 21 idag kommer Pontus börja jobba och slutar 06 imorgon för att sedan börja 21 igen dagen efter. Usch vad jag hatar dessa jobbnätter och va ensam med Theo över natten. Man vill ju ha båda sina killar att puss på och mysa med!

Jaja får väl ägna helgen till att städa, om jag blir frisk först vill säga, annars sitter jag nog till större delen och leker lugnt med Theo i soffan eller sängen med någon film på i bakgrunden..

Trevlig helg!

Sjuuuuk

Japp nu är jag dålig. Mår verkligen skit. Ska försöka sova lite mer...

Picknick

Är just nu i Sigtuna med två av mina tre systrar och har picknick! Theo fick smaka banan för första gången, succé! Mitt lilla matvrak!

Ska till mamma på en fruktsallad snart också och får troligtvis skjuts hem.

Kommer sakna Pontus ikväll, han har ju ingen telefon just nu så vi ses imorgon bitti när han kommer hem. Kommer typ mötas i dörren för vi ska till öppna förskolan imorgon! Sen ska the mami iväg och simma är planen och får barnvakt! Yey!

Dum lycka?

Är man knäpp om man blir eld å lågor av att han tog flaskan idag? Vågar inte bli helt glad än dock, om det bara var en engångsförteelse. Nu ska jag bara lära honom att dricka bröstmjölk eller ersättning ur den istället för sempers äppeldryck...

Helt tokig

Jag blir helt galen! Inte nog med att denna sommar varit hektisk och man farit överallt utan tid för alla och allt som behövs, när jag väl har tid att träffa en av mina närmaste vänner så får jag galet ont i halsen å vaknar upp mitt i natten! Det är iof inte ovanligt. Varje natt vaknar jag mellan 03-04 och är vaken 1-3 h. Varför?? Är jag en vampyr som förvandlas denna tid eller?

Usch! Sen ska man va en glad och pigg mamma på dagarna som orkar med hushållssysslor och allt annat... SUCK!

Och så kommer en inte alltför charmig bild på mig från Vaxholms utflykten med min lilla familj :)

Hjälp med flaskan!

Min lilla kille vägrar ta flaskan. Han vara gråter, hostar och skriker. Om 1,5 månader ska jag nämligen iväg över natten så då måste han ju få i sig mat på ett annat sätt än att ammas. Vi har provat två olika flaskor men han vill inte ta någon. Hjääääälp!!

Höstjackan som gjorde min dag

Igår var jag och Theo hos Sana och tillsammans åkte vi till kista c. Jag hade hoppats på att dom hade någon barnaffär där man kunde köpa olika nappflaskor men icke. Sana gick in i i princip alla affärer och fyndade några saker på rean. Jag gick efter och kände mig halvt deppig för att min kropp är helt mongo efter förlossningen så det krävs bra mycket för att den ska bli ok... Tillslut kom vi fram till BikBok och gissa om Sana st ivrigare än ivrigast att komma in där. Jag gick efter med släpande fötter men väl där inne hittade jag en höstjacka! En militärgrön som jag letat efter i åratal!!! Va bara tvungen att köpa den trots att jag i princip är helt pank. 499 kr. Jag går fram till kassan och ska betala. Butiksbiträdet, en tjej, börjar rabbla upp erbjudanden som dom har om nagellack osv. Jag tackar nej. Hon kollar upp, säger; okej, då blir det 399 kr tack! Jag betalar, kollar en extra gång så hon sa rätt summa. Hon blinkar med ena ögat och önskar mig en trevlig kväll! 100 kr rabatt!! Jag tar min påse och springer därifrån haha! Tackar!

Rissne

Är hos min fina vän i rissne nu. Vi ska snart till kista och kolla lite i affärer. Lilleman sover i vagnen i hallen höra. Sen kommer jag förhoppningsvis komma hem till en städad lägenhet! Sweeet!

5 månader

Idag blir denna vackra varelse 5 månader! Det går så snabbt nu.. Dagen till ära provade vi ge honom lite gröt, innan har han bara ammats och ätit majskrokar :) Jag SKA skiva mer utförligt sen, men nu ska jag kolla klart på en film på trean och sen hoppa ner i sängen till min blivande man :)

Ögonen i kors!

Skrev förra inlägget för en v sen... Anyhow! Dålig på att uppdatera igen... Har varit busybusy med en liten parvel som fått för sig att låta som en brunstig älg flera timmar varje natt. Känns som han inte riktigt kommer till ro. Så hej sömnbrist! Jag har inte saknat dig! Känns som bär Theo var nyfödd.. Men vi har varit iväg vääääldigt mycket på sista tiden men nu är det hemma som gäller. Ska imorgon introducera gröt för lilleman då han aldrig verkar riktigt mätt utan vaknar för mat 4-6 ggr/natten och har gjort så nästan hela sommaren. Trötttt mami! Och en sak... Det pirrar i hela kroppen av lycka när jag tänker på att Maxine kommer hem om 1,5 månader och jag äntligen har mina två bästa vänner hos mig! Max och Sana! Det firar vi med en otroligt efterlängtad utgång!!!!! Halleluja! Vet inte när jag sist gick ut och svängde mina lurviga!!! Dop ska vi ha också!! 29 september folket så boka inget då ;) åh! Tanken på det gör att tröttheten läggs på is en stund :) Nu vaknade en liten bebis märker jag för jag hör vuuuuvvva bubbaaaa vubaa från sovrummet :) min lilla fina älskling!

Halmstad here we come!

Är i bilen nu :) Theo somnade nästan på en gång. Världens snällaste å finaste bebis! Jag är trött som en björn i ide. Sovit kanske 5 h med konstant uppvak för en hungrig liten bebis. Men nu är vi på g iaf! Theodors första Bajen match utanför magen :)