Så ere

Jag är trött. Är jag trött så är jag på dåligt humör å lättretlig. Så ere.. Ska krypa ner bredvid min minsta lilla kärlek och sova. Hoppas på en bra natt! Godnatt <3

Förskola & svärmor

Va å kollade på en förskola till knorven idag. Sulles gamla jobb så hon följde med och hälsade på där. Jättemysig personal och det verkade va en bra förskola där man kan känna sig trygg med att lämna ifrån sig sitt hjärta.

Efter bjöd Sulle oss på lunch och följde med hem på fika och lite bebismys.

Nästa torsdag ska hon sitta barnvakt åt Theo så ska jag och Pontus äntligen se hungerspelen på bio. Som jag längtat! Och lite egentid med bara honom är väl behövd. Man har knappt någon tid för varandra längre och det börjar märkas tyvärr. Men nu har vi något att se fram emot! Men kommer sakna min son. Helt sjukt att det kommer va jobbigt att va ifrån han dom 3 timmarna vi kommer va borta. Mammas prinskorv <3 hur kan man bli så handlöst tagen av en sån liten människa? Han är absolut det bästa som någonsin hänt mig. Min plutt <3

Stolt

Är så stolt över min kära man! Äntligen!!! <3 så duktig!

Ska fixa till mig lite å åka not Väsby. Åker vid 2 så måste väcka Theo om ngn timme för att hinna mata och fixa honom :) min sleeping beauty <3

Nattetid

Gud va trött jag är!

Theo ville bara sova på oss hela kvällen igår, myskorv! Han kändes nästan lite hängig... Tillslut somnade han, ammade honom till sömns och då kunde han ligga själv utan att börja skrika så fort vi gick ifrån honom. Skruttisen!

Idag skulle jag träffa min syster Catrin men hon är troligtvis sjuk så då träffar jag kanske min andra syster Carolin ist. :) jag menar, syster som syster! Haha skoja ;) nej men hoppas Catrin snart blir frisk. Känns som alla är sjuka just nu.

Ska lägga mig igen. Sömnen störs ju ett par ggr/natt när man har en liten! Dock inte mig emot <3

Just nu

Tar vara på tiden så mkt det går. Snart kommer min lilla kärlek bli pappig och inte alls vilja sova på mitt bröst. Åhh mammas lilla älskling! Som inte är så liten ;) 61 cm å 5795 g! Snart vuxit en dm och gått upp 2 kg sen han föddes. Min lilla prinskorv <3

Valet & kvalet

När Theo vaknar 7 för att äta, 4 dagen irad, så är man fortfarande rätt trött. Han brukar då somna om och jag är också bra frestad till det men valet är då mellan att sova lite längre eller äta frukost i lugn å ro. Försöker man äta när han är vaken så får man stressa i sig eller äta med en hand å gå å bära på t med andra... Vilket dilemma haha!

Ska upp nu. P är hemma idag så jag borde kunna sova middag om jag känner att det behövs. Och idag är det bvc!!! :D kul å se hur stor Tjabo är. Gissar på 60 cm å 5900 g ;) å p gissar på 61 cm å 6400 g!

Före å efter

Den översta är när håret är nyfärgat medan den andra är efter 3 omgångar med silverschampoo :) och de son tror att färgning av hår går ut i bröstmjölken så är det bara en myt, däremot kan hårfärgen ha en sämre effekt om man är gravid eller ammar, men skadar alltså inte bebisen på något sätt...

Tjena mittbena

Haha, provade för fösta gången sen jag gick i 3an på lågstadiet att ha mittbena in public idag. OVANT!

Har idag varit i väsby och träffat Elin. Blev en fika, som vi gjorde mkt när jag var gravid. Mysigt att prata lite men blev inte alltför länge då min käre man skulle kommit och mött oss i centrum men hade glömt sin matchbiljett hemma och ville såå gärna träffa Theo så han övertalade mig att åka hem med honom så han iaf fick byta två överfulla bajsblöjor ;)

Sitter nu bara å gör absolut inget. Trist att va själv... Theo sover så jag ska väl gå och sätta upp våra nya gardiner som jag köpt så vi slippe ha likadana som på jobbet. När man är hemma vill man liksom vara "ledig". Sen ska jag nog väcka Theo så han kan sova inatt. Lillpluttisen. Han är så söt, han är som en liten korv och så knorrar han en massa så han är min lilla knorvis <3 Jag är så himla kär i honom. Visste inte att man kunde älska någon så otroligt mkt. Känslan man känner när man pratar med honom och han svarar med sitt jollrande och söta små leenden är obeskrivlig! Kärlek.

Juste, ska lägga upp en bild, jag fä'rgade håret förra veckan, GULT haha! Men har nu kört med massa silverschampoo så nu ser det nästan bra ut!

Tji fick jag för det

För jag sa att han va snäll så skrek han nonstop i två timmar igår. Fick gå runt med honom i bärselen hela tiden och fick absolut inte stå och gunga på stället utan var tvungen att gå runt i lägenheten samtidigt som jag gungade.. Jaja tur att han är det sötaste jag sett ;)

Fick sova hyfsat inatt iaf så ska inte klaga :) hellre en gnällig bebis dag å kvällstid än nattetid.

Idag ska vi bara va hemma och mysa. Har flängt runt massa på sistone. Får se om Theo låter Pontus ta hand om honom ikväll så jag kan få lite gjort. P är sjuk så han kommer inte orka göra något. Men Theo brukar inte vilja bli tröstad av någon annan än mig just nu. Han har blivit otroligt mammig. Jag klagar dock inte men förstår att det inte är så kul för Pontus..

Snäll bebis

Han sov hela dagen igår, vaknade bara för att äta. Var extremt orolig för att få en jobbig natt men han har bara vaknar för mat nu igen! Skönt! Å såklart vaknar jag nu hur pigg som helst å ser att Theo också är vaken å bara ligger bredvid mig å skrattar å "pratar". Min stjärtgosse <3

Idag ska jag å Catrin iväg på shoppingturer :D Yey! Sen hem till Täby efter att ha sovit i Väsby inatt!

Kärlek

No words

Levande napp

Kära söta lilla underbara Theo. Lär dig ta nappen då du uppenbarligen har ett stoooort snuttbehov för att kunna somna. Så snälla snälla lär dig tekniken för att ha napp så slipper jag agera levande napp :D och vi slipper alla tsunamivågor av spyor. Tack på förhand. Jag älskar dig. Puss mamma ;)

Sleepless

Önskar p ville komma hem nu. Känns så ensamt.

Vinst för Bajen?

Jag har världens sötaste och minsta Bajen supporter hemma hos mig :)

6 månader med dig som min fästman

För 6 månader gick P ner på knä på ängen nära vattnet och "pop the question". Jag va då gravid, halvvägs gången. vi har nu världens vackraste son ihop <3

Kom på att det är ett halvår idag å ringde P som är på väg till Umeå för en Bajen match, och frågade om det inte var något att fira? Jo, jag firar ju det! Säger han och syftar på att han ska på bortamatch i över 1 dygn å festa. Säkert kul i andras ögon, säkert mina senare också, men när jag är sjuk i feber ensam hemma med Theo och världens sämsta morgonhumör 6 på morgonen så önskar man sig ett annat svar. Jag som ville va lite romantisk....

Älskade killar

Vissa dagar är så mycket bättre än andra. Idag har Theo varit på ett riktigt charmigt humör! Han har lett hela morgonen åt både mig och Pontus :) våran lilla solstråle! <3

Nu ska vi promenera till Täby c.

Älskar det här kortet på dom!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2524544/images/2012/pic_198498131.jpg" class="image">

Trött

Är för trött för mitt eget bästa just nu. Hade sett fram emot en mysig familjekväll men orkar inte... Är slut som artist!

Igår

Vilken sovatällning min lilla prinskorv har! Trivs bra hos Fanny ;)

Vilken dag!

Har haft fruktansvärt ont i armen/axeln hela natten. Hade så när jag va gravid också så jag fick åka till akuten men inget man gör åt det riktigt. Så får gå på Alvedon nu för att fungera. Har ju en liten pluttski att ta hand om, då kan man inte ha ont :)

Nu sover trollet så jag ska packa ihop saker vi behöver, sover hos pappa igen. Ska bli mysigt! Sen åker vi till Väsby och går på promenad med Linda och Elvis och sen träffar Fanny! Oj vad jag längtar efter allihop!

Puss & trevlig helg :)

Nostalgi

Bästis

Fick idag besök från gudmor å Sabina. Fick fina blommor å Theo fick en supersöt dress från Spanien! Och dom kom med lunch, vilken lyx! Åkte sen till Täby c för att möta upp mina bästaste vänner så åkte vi hem och dom har hjälpt mig fixa i lägenheten så bakade jag och så myste vi! Sana höll tillåme i Theo, något jag aldrig trodde skulle ske! Haha hon va nästan bättre med honom än jag! Mamma nästa?! ;)

Är ensam nu så ska väl strax krypa ner i sängen och mysa med min lilla son :) godnatt!

Dagens pluttski

Adidas byxor från sin morfar å charmigaste bodyn från Svenne!

Uppfinningsrik

Är ett måste med ett spädbarn! Som min pappa sa, det som fungerar en kväll är inte säkert att det fungerar nästa.

Har precis gungat Theo till sömns i bilbarnstolen. Ska borsta tänderna å bära in honom till sängen så ska vi mysa tills jag också somnar. Han är så go min korv!

Imorgon kommer mina bästaste bästa vänner hit så ska vi laga middag och mysa! Längtar!

Å på fredag ska jag till Väsby för en promenad med Linda å Elvis som jag inte träffat sen Theo var mindre än 1 dygn gammal. Saknar! Sen ska jag träffa Hoho som jag inte sett sen jag va i gravid. Sen kanske kanske sova hos pappa. Lördag blir det kalas då mosters minimonster fyller 3 år och söndag träffa Tina och hälsa på Znappe som inatt opererade bort blindtarmen. Nu är det äntligen full rulle! Underbart! Hatar att bara va hemma hela dagarna, även om jag har världens finaste å bästa son så vill man ändå lämna hemmet.

Nej men godnatt!

Pussss

Bara bajs

Nu har Theo fått ögoninflamation också. Stackars liten. Så jag springer med en ljummen fuktig handduk å torkar. Tydligen kan man få det i samband med förkylning å han har ju vart rätt förkyld nu i en vecka, om inte mer. Men känns som han är på bättringsvägen :) idag har han vart jätteglad och lett mot mig nästan hela dagen! Min lilla fjärt! Vi har också haft pusskalas och dansat och sjungit sånger, eller jag iaf haha! Vi har haft en sån mysig dag så jag hoppas natten blir bra också :) är ju själv med honom inatt och imorgon å fredag natt också.

Nu vaknar min lilla lammbebis så nu ska jag byta bajsblöja och pussas lite mer! Oj vad kär jag är i min lilla krabat!

Dagens klädsel är ett par randiga byxor och en t-shirt han fått från sin farmor å farfar som kommer från Venedig!

Snarkbebis

Nu handlar min blogg bara om Theo, i princip. Men han är allt jag lägger min tid på. Gör andra saker också men han ät alltid med och jag blir mer och mer kär för varje dag som går! Idag va han så söt i en body med krage, jeans och en kofta! :)

Juste! Igår kom Mimmi å tristan förbi hos pappa (där vi bott hela helgen) och gav Theo nappar där det står Theo samt en napphållare med fotbollar! Jättesöta! Å tristan är ju så himla charmig och söt så man blir helt kär! Sen bakade jag å min lillasyster NEGERBOLLAR (vägrar säga annat). Dom blev mums trots att jag glömde lägga i sista dl med havregryn. Sen kom Elin till oss och fick träffa Theo för första gången och han och jag fick så fina presenter. En body och en overall samt en lotion som är bra för mamma å barn. Va så kul att träffa henne då vi sågs en del när jag va gravid å tränade ihop men nu hade vi inte setts sen över en månad. Närmare två tror jag.

Så det är väl det som är nytt hittills :)

Stolt mami

Min älskling har äntligen lärt sig att ta nappen! Efter mycket tålamod från Catrin så tog han den å har gjort det nu på morgonen med! Så skönt då han har världens sugbehov.

Idag ska vi gå till Täby c för att hämta ut min laddare :) ska faktiskt promenera! Går mer å mer men har fort ganska ont sen graviditeten.

Kommer handla en färsk kyckling som min kusin lärt mig göra, i ugn, å sen ska vi göra som en pastasallad till det. MUMS! Skönt att få spendera en dag med min familj. Har knappt sett skymten av min man på sistone. Har ju såklart min största kärlek Theo men pappa P saknas massor!

Mjölkkossan

Herregud! Önskar att jag hade tvillingar ibland så mkt mjölk som jag har! Får knölar när Theo inte ätit på ett par h. Och det sprutar överallt haha!

Sanning

Det är inte lätt när det är svårt. Man måste mena det man säger.

Skrattpelle

Det är så kul att följa Theos utveckling. Han har nu smått börjat le och "prata" lite. Igår hemma hos min pappa låg han på golvet och log nöjt ett tag och sen kom värsta stora smilet <3 så söt!

Glad påsk!

1månad av komplett lycka

Igår, 5/4-12 blev min lilla Theodor 1 månad. Det slog mig att vi måste skicka in hans namnpapper... Jaja!

Månaden har gått sjukt snabbt. Känns som det var en evighet sen jag för första gången fick upp honom på bröstet och fick se den vackraste människa på denna jord. Vad man känner för den här lilla filuren går inte att beskriva! Han är det bästa som hänt mig, kan säga med säkerhet det bästa som hänt Pontus också. Tack för just du kom ut till oss <3

Fortfarande sjuk

Har ring vårdcentralen å hoppas på att få en tid för mig lagom så jag hinner dit innan Bvc som är 14.30.

Stackars min lilleman har fått slemhosta som jag. Han har sovit nästan nonstop i ett dygn nu och bara vaknat för att äta eller hosta. Stackars lilla älsklingen! Känner att jag inte kan ge honom 100% uppmärksamhet när jag själv mår så dåligt.

F ö ska vi åka och köpa den nya sängen idag <3 åh vad jag längtar! Då får Catrin min sängstomme i utbyte av en städning hemma, tro mig, det behövs! Förstår inte hur det kan bli så stökigt för man fått ett barn..

Inge bra

Är sjuk, typ ingen röst, halsont och världens slemhosta och konstant huvudvärk! Ta hand om en bebis med magont som bara skriker flera timmar utöver det är Inge vidare. Förbannade jobb Pontus har som måste jobba nätter. Det blir hundra ggr värre när man är själv på natten...