Utskälld idiot

Har blivit mycket mer ettrig sen jag fick diagnosen gravid ;) Säger det jag känner, min första tanke, alltid utan att tänka först. Det är inte alltid det smartaste men oj vad skönt det är att inte alltid vara den som håller med och går saker som jag egentligen inte ens vill. Jag känner att min ryggrad har vuxit fram ;) Jag gillar inte att bli körd med, varken från arbetet eller vänner eller familj. Jag bestämmer själv vad jag vill och säger när saker är fel.

Som den dagen jag i princip bad en gäst dra åt helvette. Åh nej, så kan man inte göra, tänker ni säkert nu men JOHO jag gjorde det och är stolt över det! Såhär var situationen:

Jag stod i 2an (där vi i McDriven tar beställningen och tar betalt) och har en bil som beställer i örat medan bilen som står i luckan ska betala. Jag hör något lite svagt hur killen i bilen säger något om två stora airbags, tänker; åhh nej! Bäst för honom att han inte pratar om mig, men var inte helt hundra på att han pratade om mig då jag hade en bil som beställde i headsetet. Hur som helst, jag ignorerade och lät det passera. Men när bilen i örat beställt klart så ägnade jag min uppmärksamhet åt bilen som skulle betala och han s Säger: det är stora bröst du har där. Så ler han sliskigt..
Jag: VADFAN SÄGER DU?!?!?
Han: Det är ett bra arv du har att du har så stora bröst..
Jag: JAG ÄR GRAVID!!!
Han: Grattis :) Dom är fina.
Jag: MAN SÄGER FAN INTE SÅ!
Han: Försöker bara va social..
Jag: Då undrar jag vadfan du fått för uppfostran! SKA DU HA NÅGON JÄVLA MAT ELLER?
Han: jaaa...
Jag: JAA SKÄRP DIG DÅ!
Han: ville bara va snäll!
Jag: Dra åt helvete!!! STICK NUUUUUUUUUU!!!!

Han bara gapar och åker.. Gissa om adrenalinet pumpade efter det... fyfan! Man säger inte så. Man kommenterar inte någon annans privata områden och man säger inte att någon annan är ful eller tjock eller anorektisk eller dylik. Vill man säga något så ger man en uppriktigt komplimang att man är söt eller vacker eller så... igen annat!! Så, ingen mer skit, tack!
Postat av: Elin

åh jag tycker du gjorde helt rätt :) man kan inte ta hur mycket skit som helst! Och det är väldigt många idiotiska gäster på jobbet som kommer undan med så mkt...

2011-11-28 @ 14:38:15
URL: http://elinlonnfors.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vill du ha en länk i min blogg?



Va då med i min DAGENS BLOGG TÄVLING, tävlingen avslutas imorgon kväll .. Lycka till! :}



// Amanda Matanovic, http://ammm.blogg.se/

2011-11-28 @ 19:43:43
URL: http://ammm.blogg.se/
Postat av: JOSEFINE

Bra sagt gumman!!! <3

2011-11-28 @ 20:25:27
URL: http://josefiner.blogg.se/
Postat av: JOSEFINE

Bra sagt gumman!!! <3

2011-11-28 @ 20:25:42
URL: http://josefiner.blogg.se/
Postat av: MADDES

Skulle du vilja designa din egen almanacka? Gå då in på min blogg för att få chansen att vinna en personlig almanacka! Enkla tävlingsregler och en riktigt bra vinst. Om du inte själv vill ha almanackan så kanske det vore en perfekt julklapp till någon du tycker om?!



Ursäkta om du inte gillar sånna här kommentarer! Kramar Madde

2011-11-28 @ 20:42:43
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: En blogg om Kevin

FAN va bra gjort! Hade jag haft lite mer av ditt "självförtroende" eller vad man nu kallar det så hade jag gjort exakt samma sak!! Sjukt bra! Hoppas han skämdes!

2011-11-29 @ 18:36:09
URL: http://tusenniohundraelvadagar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: