PENGAR

Har precis betalat mina räkningar. Ska imorgon föra över min del av hyra och troligtvis barnvagnen till Pontus. Illa vad en månad i skolan gjorde med min ekonomi. Påverkade denna månad och kommer att påverka nästa månad.

Nej nu ska jag hoppa i säng och kolla på sex and the city som börjar om 10 min. Godnatt alla :) Juste, apropå sova... Härom morgonen när Pontus skulle gå och lägga sig så vaknade jag till men drömde fortfarande. Drömde att jag stod på drickor på jobbet och att Pontus packade men han packade aldrig bilarna så att jag kunde lämna ut beställningen. Så jag frågade honom var påsarna var med maten. Han blev typ förvånad och frågade vilken mat? Eftersom han inte drömde det jag drömde. MEN dom två McFeast menyerna!!!! Svarar jag och blir irriterad över att han är så långsam. Då börjar Pontus skratta och jag vaknar till men såfort mina ögon sluts så drömmer jag samma sak igen, dock i ett halvvaket tillstånd. Sjukt :P Man borde få betalt för varje natt man drömmer att man jobbar också ;)


Puss
Postat av: Elin

Haha! Känner igen det där ;) Brukar drömma panik-drömmar där jag ska packa typ en miljon happy meal och jag glömmer alltid något ;) Och en gång drömde jag att jag försökte gång på gång att göra cones, men det gick inte! Fick typ panik :P Haha!

2011-11-29 @ 23:16:00
URL: http://elinlonnfors.blogg.se/
Postat av: Chayenne - Mamma till Freja

Hejsan fina du ;) Nu har jag kört igång en ny tävling om dagens blogg. Va gärna med du också och tävlar på en av Sveriges skönaste mammabloggar ;)

http://sense.webblogg.se/2011/november/vinnaren-bli-dagens-blogg-1.html

(förlåt om du inte gillar reklam)

2011-11-30 @ 01:03:34
URL: http://sense.webblogg.se/
Postat av: Lotti - galen preggo

hahaha! Det är så roligt :P haha alla brukar ha problem med sina cones i verkligheten med ;)

2011-12-01 @ 04:07:56
URL: http://potti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: